Иновацията, насочена към потребителя, потвърждава технологичното лидерство и силната позиция

...
Иновацията, насочена към потребителя, потвърждава технологичното лидерство и силната позиция
Коментари Харесай

Емблематичният хладилник INSTAVIEW на LG постига впечатляващите продажби от 1 милион броя по цял свят

Иновацията, ориентирана към потребителя, удостоверява софтуерното водачество и мощната позиция на LG на международния пазар за хладилници

Премиум хладилникът InstaView Door-in-Door™ на LG Electronics мина сполучливо през един провокационен интервал този месец, достигайки един милион продажби в международен мащаб от лансирането му през 2016 година Този ледник с огромен потенциал от LG, от който се продават приблизително по 700 броя дневно, към този момент е разполагаем в почти 150 страни на шест континента.

LG InstaView Door-in-Door™ е планиран, с цел да помогне на потребителя във воденето на един изтънчено-кулинарен метод на живот, постигайки съвършения баланс сред форма и функционалност. Продуктът се отличава със стилна и естетически издържана визия, само че и практични функционалности, спечелили самопризнание от някои от найпрестижните международни награди за дизайн, като Red Dot Design Award и iF design Award.

„ Постигането на тези резултати е доказателство за способността на LG да създава разнородни, висококачествени артикули, с помощта на които се нареждаме отпред в редиците при доста категории домашен уреди “, споделя Дан Сонг, президент на компанията LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „ Днешните уреди включват толкоз доста технологии, колкото и компютър или смарт телефон и нашите клиенти имат извънредно високи упования от тях. Нашата напреднала технология и методът да се допитваме първо с потребителите, докара до това InstaView да е един от най-бързо продаваните хладилници в историята на хладилниците. “

LG InstaView получава името си от хамелеоновия панел на хладилника на вратата, който може да стане транспарантен единствено с две почуквания по стъклото. Това разрешава на потребителите да виждат какво има вътре, без да отварят вратата, с което не усилват температурата вътре и икономисват сила. Заедно с InstaView, Door-in-Door™ обезпечава елементарен достъп до обичаните питиета и закуски, като в това време свежда до най-малко излагането на главното поделение на хладилника на стайна температура, допринасяйки за понижаване на загубата на леден въздух с над 41%.

За да задоволи възходящото международно търсене на хладилници InstaView, LG добави знаковата му функционалност, която го прави толкоз комфортен и на други хладилници от своята гама, в това число French-Door и Side-by-Side. Нещо повече, известната технология InstaView към този момент може да се откри в други уреди на LG, като LG SIGNATURE Wine Cellar и ThinQ ™ Range.

Непрекъснатият блян на LG да придаде добавена стойност на своите хладилници посредством потребни нововъведения докара до създаването на повече технологии, предопределени да дават по-ефективен и прелестен кулинарен живот. Например, Smart Care + употребява LG ThinQ ™ AI, с цел да поддържа храната свежа за по-дълго, с по-нисък разход на сила.

Чрез разбор на данни, които устройството събира в продължение на няколко седмици, интелигентният апарат може да разпознае навиците на потребителя, позволявайки му да намали автоматизирано температурата си преди интервали на дейна приложимост, с цел да поддържа по-добре заложената температура.

Smart Care + употребява същите данни, с цел да понижи разхода на сила, автоматизирано поставяйки хладилника в режим Save, в интервали на рядко потребление. А с Craft Ice ™, домакините могат да тестват барманските си умения и да впечатлят гостите си, сервирайки обичаните им коктейли върху кръглия лед, който прибавя грациозност на всяка напитка
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР