Иновациите във водния сектор ще обединят бизнеса за 12-и път

...
Иновациите във водния сектор ще обединят бизнеса за 12-и път
Коментари Харесай

Финансови стратегии за развитие на водния сектор

Иновациите във водния бранш ще обединят бизнеса за 12-и път на интернационалното ревю Вода София от 27 до 29 март 2018 година в Интер Експо Център. Продукти и технологии на над 100 международни марката ще показват най-модерните технологии за вододобив, филтриране и култивиране на водите. На ревюто всяка година се разискват и основни въпроси за развиването на бранша освен в България, само че и в Европа.

На 10-ата интернационална конференция Булаква ще се разяснява тематиката „ Инвестиционни провокации пред водния бранш - новаторски решения и финансови тактики “. Много мощно е интернационалното присъединяване във форума тази година. Един от значимите акценти - по какъв начин да се изберат ефикасни и финансово преференциални решения за отпадъчни води - ще бъде обиден от Кароли Ковач, ръководител на Унгарския воден клъстер и някогашен ръководител на Европейската асоциация по водите.

Д-р Клара Рам, ръководител на Група 3 на EurEau по стопански и правни въпроси ще показа потребностите от вложения в подтекста на непрекъснато изменящите се околна среда и законодателство. Форумът сплотява сполучливо страната, бизнеса и неправителствените организации за решаването на проблемите в бранша. Ще вземат участие представители на българската страна, на Съюза на ВиК операторите в България, на Световната банка, на Европейския проучвателен център. Ще се организира и интернационален семинар за ръководството на отпадъчни води в страните по басейна на река Дунав.

На единственото B2B ревю за ръководство на водите в България Вода София ще бъдат показани услуги, експертиза и технологии за бранша на компании от България, Австрия, Германия, Румъния, Турция, Словакия. Сред постоянните участници са Водком България, Вираж Трейд, ТROSAN Теchnologies, Megger България, Амех България, Envirochemie България и други Директно или посредством своите представителства вземат участие също и задгранични водачи като Steinzug Keramo, Kammarton, Kobold Messring, TIROLER ROHRE, Amiantit Pipe Systems, DM Armaturen, Thermaflex Systems и други

Посетителите ще видят извънредно многообразие на артикули и технологии за вододобив, филтриране и дистрибуция на води. Разнообразие от решения за индустриално потребление и филтриране на отпадъчни води, системи за градски и индустриални приложения, поливни системи и напояване са също част от профила на Вода София. На място ще откриете още инсталация за мониторинг на водопроводни мрежи и локализиране на течове, отопление, техника за премерване, контролиране и разбори и други

Форумът е ориентиран към редица индустриални производства. Сред тях са компании за вододобив и водопреработка, ВиК сдружения, строителни компании, проектанти, компании от индустрията, дистрибутори, агро и хранителни бизнеси, хотелиерството, научноизследователски институти и университети, държавна, общинска и обществена администрация, регулаторни органи, обществени организации. Повече за нововъведенията на Вода София 2018 ще научите на http://www.watersofia.com/index.php/bg/.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР