Иновациите в бизнеса имат много аспекти – виждаме много от

...
Иновациите в бизнеса имат много аспекти – виждаме много от
Коментари Харесай

Запознайте се с участниците във Forbes Innovation Forum & Awards


Иновациите в бизнеса имат доста аспекти – виждаме доста от тях в продуктите и услугите, които използваме. Други са скрити – да вземем за пример в метода на работа и културата на фирмите, които ги постановат. Трети са към момента изцяло невидими и са просто залог за предстоящ триумф.

Всички тези аспекти имат нещо общо: а точно, че ще бъдат наранени по време на втория Forbes Innovation Forum, който ще се организира на 28 септември 2022 година в Sofia Tech Park. Форумът стартира в 16 ч. и ще приключи с оповестяването на най-иновативните български компании в първото издание на Forbes Innovation Awards.

Участниците във форума са бизнес водачи, които въодушевяват с опита и триумфите си. Тенко Николов, изпълнителен шеф на, ще направи едно от дребното си участия на сцена. В диалог с публицистичния шеф на Forbes България Веселин Димитров той ще опише в подробност за просвета на нововъведения в компанията., вицепрезидент „ Международни връзки “ във Филип Морис Интернешънъл, ще се включи онлайн от Вашингтон, с цел да опише тактиката на компанията за бъдеще без пушек и компликациите към постигането ѝ.

В панела „ Как сътворяваме тласъци за нововъведения в фирмите? “ ще се включат Елена Кирова, шеф „ Дигитални технологии и платформи “ в ; Десислав Каменов, Head of Engineering Ocado Technology и съоснователя на Радо Георгиев. Те ще приказват за тайните съставки, които вършат един бизнес новаторски.

В панела „ Иновации и напредък “ ще се включат Рая Юнакова от, Атанас Райков, старши шеф напредък във и, съосновател на SMSBump, през днешния ден част от Yotpo. Те ще обсъдят нововъведенията като част от дълготрайните тактики на фирмите им.

В обособени изявленията Любомир Хърсев, финансов шеф на, и, CEO на tbi, ще опишат за визията за секторите, в които са дейни.

Пълната стратегия може да откриете , а билетите за форума са налични на .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР