Инж. Детелина Борисова ще продължи проекта за саниране на многофамилните

...
Инж. Детелина Борисова ще продължи проекта за саниране на многофамилните
Коментари Харесай

Кандидат-кметът Детелина Борисова към жители на Стражица: Ако искате промяна в общината, гласувайте за ГЕРБ с номер 43 в бюлетината

Инж. Детелина Борисова ще продължи плана за саниране на многофамилните здания в Стражица, а по този начин семействата ще имат по-малко разноски за отопление, ще живеят в по-добри условия. Това обявиха служащи и чиновници в една от най-големите компании в общината. Кандидатът за кмет от Политическа партия ГЕРБ инж. Детелина Борисова, претенденти за общински съветници от най-голямата партия и претенденти за кметове на обитаеми места посетиха предприятието, което дава претовареност на повече от 150 индивида, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

На срещата участваха и великотърновските народни представители от ГЕРБ Станислава Стоянова и Станислав Стоянов, които не скриха удовлетворението си от топлия банкет и доверието, с което се употребява измежду хората претендентът за кмет на Стражица от най-голямата партия.

Вие ни оправихте улицата и по тази причина ще гласуваме за вас, обърнаха се към Борисова стражичани, работещи в сдружението. В поддръжка на инж. Борисова се изрекоха доста хора от дребните обитаеми места, където тя и екипът й като кмет са работили за възстановяване на инфраструктурата, за ремонт на читалища и други



Всички вие виждате, че сегашната администрация на града го обрича на застой, че няма никакви планове, санирането е спряно, няма придвижване по започнатите от инж. Борисова действия, споделиха народните представители Станислава Стоянова и Станислав Стоянов. Те показаха какъв брой дейна е инж. Борисова и като заместник-областен шеф, и по какъв начин със своите съществени контакти в народен мащаб, работи интензивно за развиването на общината. И на Стражица, и на цялата страна са нужни такива кметове, които знаят какво желаят и по какъв начин могат да го реализиран, а инж. Борисова е потвърдила всичко това, безапелационни са депутатите.

„ Помните по какъв начин заварих Стражица, като станах кмет – доста от улиците бяха на калдъръм, нямаше детски площадки, паркове. За страдание, не ми стигна времето за доста от нещата, а след мен сегашната администрация не направи нищо за продължение на плановете “, сподели инж. Борисова. Тя напомни, че борбата за кметското място в Стражица не бе извършена по почтен метод, в сегашната предизборна акция също се употребяват нечестни способи. „ Манипулациите и лъжите от страна на съперниците ми обаче няма да ме спрат “, безапелационна е кандидат-кметът Борисова.

„ Често сегашният кмет споделя, че няма пари и по тази причина не се работи. Аз по какъв начин успявах да намеря финансиране? За това обаче би трябвало интензивност и най-много да милееш за общината си “, сподели още Борисова. „ Знаете, че вратата ми постоянно е била отворена проблемите на всеки жител. Ако желаете да има смяна на актуалното състояние, изберете номер 43 в бюлетината “, прикани инж. Борисова.

Хората в Стражица желаят инж. Детелина Борисова за кмет, безапелационни са народните представители от ГЕРБ – В. Търново след следващата си среща с поданици на общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР