Инициативата подкрепя търговските обекти в условията на пандемияИван Аржентински призова

...
Инициативата подкрепя търговските обекти в условията на пандемияИван Аржентински призова
Коментари Харесай

ERP доставчик обяви безплатен абонамент за 1 месец

Инициативата поддържа комерсиалните обекти в изискванията на пандемия

Иван Аржентински прикани ИТ компаниите да улеснят достъпа до решенията си до момента в който продължава рецесията
(снимка: ERP.BG)

Българският разработчик на системи за ръководство на бизнеса ERP.BG разгласи, че всички негови клиенти, заплащащи абонамент за софтуерните му артикули за ръководство на търговски обекти, ще могат да ги употребяват един месец гратис.

Мярката е във връзка със строгите ограничавания, оповестени у нас в отговор на пандемията от ковид Covid-19. Тя се отнася само за работните места в комерсиалните обекти.

„ Физическите обекти ще пострадат най-вече от тези невиждани ограничения и съгласно мен е значимо всички техни сътрудници да се обединим към ограничения за поддръжката им. Наясно сме, че това е единствено капка в морето от разноски, пред които са изправени тези бизнеси ”, съобщи Иван Аржентински, ръководещ съучастник в ERP.BG.

„ Но всички би трябвало да поемем солидарно своята отговорност за тяхното оцеляване. „ Освен човешка покруса, коронавирусът съставлява и чисто икономическа опасност за нашето общество ”, добави мениджърът.
още по тематиката
Дигитализацията на бизнеса, съгласно Аржентинтски, е от основно значение за повишение на неговата успеваемост и в идните сложни времена за стопанската система това ще стане още по-видно.

„ Когато обичайните компании с физически обекти са принудени да трансформират незабавно своите бизнес модели, постанова се да заобикалят скупчването на хора на едно място, да вършат доставки до домовете, а от ден на ден чиновници – да работят от вкъщи, софтуерните платформи могат да изиграят основна роля ”, сподели още той и прикани и други ИТ компании да улеснят достъпа до своите решения до момента в който продължава рецесията.

За да могат да се възползват от поддръжката, засегнатите компании би трябвало да заявят това пред екипа на ERP.BG до 30 март 2020 година, прецизираха от компанията, която е разработчик на една от най-успешните системи за ръководство на бизнеса у нас.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР