Инициативата Най-дългата вечеря на плажа“, която се провежда за четвърти

...
Инициативата Най-дългата вечеря на плажа“, която се провежда за четвърти
Коментари Харесай

Страхотно! Ето я най-дългата вечеря на плажа във Варна!

Инициативата " Най-дългата вечеря на плажа “, която се организира за четвърти път, събра в навечерието на Съединението стотици варненци в " Аспарухово ", които се любуваха на морето и на спокойните диалози с другари. Организатор на събитието е съдружие " Живей интензивно “, с поддръжката на община Варна. Идеята е да бъде подтиквано общуването сред хората онлайн, без интернет и мобилни телефони, обясниха уредниците, които благодариха на всички вечерящи на плажа за дейното присъединяване, макар изменчивото време. За положителното въодушевление бе планувана богата музикална стратегия и заря. 

" Радвам се, че събитието се трансформира в традиция, която дружно можем да надграждаме.  Прекрасна е атмосферата и морската панорамна панорама към останалата част на Варна отсам. Вярвам, че напъните, които поставяме за възобновяване на градската среда, дават резултати “, сподели кметът Иван Портних, който бе посетител на събитието, дружно с Тодор Балабанов, ръководител на ОбС-Варна. Част от културния календар на региона са и набиращите все по-голяма известност фестивал на хвърчилата, както и интернационалният фестивал за късометражно кино " Карантината “. 

През последните две години в южния регион на Варна са вложени над 65 млн. лв.. И сега в " Аспарухово " се осъществят огромни инфраструктурни планове от капиталовата стратегия на община Варна. Преди към месец бе приключен ремонтът на ул. " Първи май “ и на ул. " Мара Тасева “, част от плана " Интегриран градски превоз “. Изградени бяха пешеходен надлез, който обезпечава безвредно прекосяване на хората, ново спортно игрище и детска площадка. В момента не престават ремонтните действия на бул. " Народни будители “, в това число с създаване на два нови пешеходни подлеза. Предстоят и още огромни планове – създаване на рибарско пристанище в местността Карантината, както и възобновяване и уголемение на Аспаруховия парк.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР