Ingress – мобилната игра, която накара милиони да се раздвижат

...
Ingress – мобилната игра, която накара милиони да се раздвижат
Коментари Харесай

Ingress: предшественикът на Pokémon Go получава аниме серия по Netflix

Ingress – мобилната игра, която накара милиони да се раздвижат в търсене на портали за пленяване, ще получи публична анимирана серия по Netflix. Играта бе основана от студиото Niantic, което се прочу с последвалата Pokémon Go. Netflix работи с основаната в Япония Fuji TV, с цел да излъчи шоуто през октомври . Това е същия месец, когато модифицираната версия на Ingress Prime също ще дойде.
Ingress започва години преди Pokemon Go с по-ограничена, само че всеотдайна общественост от играчи, които към момента играят в този момент повече от пет години по-късно. Ако не друго, последвалото пускане на Pokémon Go единствено ускори славата на Ingress.

Предстоящият аниме ще следва три герои – Макото, служител на реда, който може да допре нещата и да види историята им; Сара, която може да види аспекти на времето и пространството; и Джак, тайнствен трети воин. Сюжетните аспекти по-късно ще обхванат в Ingress Prime под формата на задачи.

Светът на Ingress е обхванат от екзотичната сила, която минава през „порталите“ – действителните места, където би трябвало да играете (много от които са и PokéStops в Pokemon Go).

Niantic има много добра година – лятото има голям брой планувани Pokémon Go събития, а идната игра на компанията Harry Potter: Wizards Unite също е на хоризонта, макар че към момента не знаем дали несъмнено ще се появи преди края на 2018 г.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР