Инфотейнмънтът на последното поколение модели на Opel е напълно свързан

...
Инфотейнмънтът на последното поколение модели на Opel е напълно свързан
Коментари Харесай

Opel срещу цифровия стрес - видео

Инфотейнмънтът на последното потомство модели на Opel е изцяло обвързван в мрежа. Немският производител на коли залага на философията за оптимален комфорт с минимално разпръскване. "Detox to max " е мотото му против всички форми на цифров стрес.

Основата за това е кокпитът Pure Panel с неговата интуитивна приложимост, каквато към този момент се предлага в Opel Mokka, новия Grandland и Astra. Базираният в Рюселсхайм производител стартира в този момент идващото си равнище на цифровизация. Личните желания могат да бъдат непокътнати като профили в бъдеще, като информационно-развлекателната система разпознава лидера или пасажерите, които я употребяват въз основата на смарт телефоните им.

Различни хора могат да задействат своите самостоятелни настройки с едно допиране на необятен екран. Ако навигацията се извика в Pure Panel, тя се поддържа онлайн в действително време (Connected Navigation Plus), като по този метод се разпознават, да вземем за пример, тапите при възникването им. Актуализациите на картата са налични "по въздуха ", тъй че клиентът да бъде осведомен за настоящото пътно оформление когато и да е и на всички места.



Новата Astra разполага и с най-новото потомство изцяло свързани в мрежа асистиращи системи за спомагателни плюсове в комфорта и в безопасноста.

"С новата Astra ние започваме това, което ще продължим да вършим във всички бъдещи модели - интелигентни софтуерни приложения за оптималната изгода за нашите клиенти. Ние назоваваме това " Детокс до най-много " – споделят от компанията на светкавицата.

„ Шофьорите и пасажерите не са подложени на безсмислена информация и ненужни функционалности - по-скоро в този момент предлагаме най-хубавото улеснение при работа с новаторски технологии като новото гласово ръководство и персонализирането на потребителските профили “ - изяснява новият основен изпълнителен шеф на Opel Уве Хохгешурц.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР