Информацията за открития склад е потвърдил зам.-главният прокурор Иван Гешев.

...
Информацията за открития склад е потвърдил зам.-главният прокурор Иван Гешев.
Коментари Харесай

Антимафиотите Нахлуха В Склада На Радо Ланеца. Това, Което Откриха Смая Даже Изпечените Полицаи!

Информацията за открития склад е удостоверил зам.-главният прокурор Иван Гешев. Той прецизира, че повече детайлности по случая ще има по-късно денем.

" На офанзивите против прокуратурата ще отговорим по един метод - с работа.Независимо дали става въпрос за проведени незаконни групи, които тровят децата ни, както в тази ситуация, или за хора, които тормозят бабите и дядовците, майките и бащите ни в дребните обитаеми места, декларира Гешев.

По първична информация проверяващите са разкрили и така наречен " счетоводни бележници " на групата.

По-късно от прокуратурата оповестиха, че акцията на ГДБОП е била е кв. " Манастирски ливади " в София.

В гараж, нает от един от участниците в групата, който се търси, е открито и конфискувано голямо количество разнообразни опиати, автоматизирани огнестрелни оръжия, както и документи, доказващи незаконната активност на групата.

Гаражът е бил употребен като склад за опиати и място за разфасоване.Огромната част от дрогата е доставена " на едро " в разнообразни опаковки, чували, сакове.

Намерената в гаража марихуана е била съхранявана в 110 пакета с друго тегло, в два чувала и пет сака.

Иззети са 7 пакета с общо 70 000 броя таблетки екстази, два 3-литрови буркана с амфетамини на таблетки, течен амфетамин, както и 114 пакета амфетамини с друго тегло, хероин, 100 пликчета с кокаин. Количеството и цената на откритите опиати към момента се откриват.

Служителите на реда са иззели още два автомата " Калашников " и един автомат " Скорпион ", седем електронни везни, вакуумираща машина, защитно облекло (гащеризони, маски, ръкавици), както и 4 бележника с " черното " счетоводство на групата.

Припомняме, че предходната седмица спецпрокуратурата разруши проведена незаконна група за разпространяване на опиати, работила в цялата страна. Към момента са арестувани под стража 7 лица, само че обвинени са общо 33 души.

Групата на Радо Ланеца е работила на територията на страната от към 4-5 години, като едвам от две години е почнало следствие.

Част от лицата са били известни на проверяващите от преди, в това число и когато техните физиономии бяха публикувани и на плакати от незнайни към момента хора. Тогава плакатите бяха разлепени в центъра на столицата с надпис " Те тровят децата ви ". По-късно те се появиха и във Варна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР