Информацията, събрана по случая с избягалите затворници, доказва, че има

...
Информацията, събрана по случая с избягалите затворници, доказва, че има
Коментари Харесай

Цачева: Събраната информация за бягството от затвора доказва тежки нарушения

Информацията, събрана по случая с избягалите пандизчии, потвърждава, че има доста тежки нарушавания. Това съобщи министърът на правораздаването Цецка Цачева по време на съвещание на Комисията по правни въпроси. Изслушването е по отношение на напредъка по реализацията на целите на Българското председателство. Думите й са в отговор на въпроса на заместник-председателя на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Крум Зарков по отношение на бягството на двамата рецидивисти от Софийския затвор.

„ Във връзка със почналите дисциплинарни производства с моя заповед и за да бъдат съхранени и обезпечени доказателствата краткотрайно съм отстранила от работа заместник-началника на Софийския затвор “, уточни тя. По думите й още в деня на бягството е разпоредена инспекция.

„ 12 лица са индивидуализирани като позволили нарушавания, както и такива, които са на управителни позиции “, акцентира Цачева. По думите й се чака и още един отчет. " Информирана съм, че доста точно се изследват заглушителните устройства, които към този момент са въведени в пандиза в Белене, както и опцията да бъдат употребявани и в други места за отнемане от независимост ", добави правосъдният министър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР