Информация за доставка на брониран автомобил се появи в отворената

...
Информация за доставка на брониран автомобил се появи в отворената
Коментари Харесай

Кметството на Москва поръча тунингован брониран пикап за €274 000

Информация за доставка на брониран автомобил се появи в отворената база данни за публични поръчки в Русия. Клиент е кметството на Москва, като те ще платят €274 000 за пикап, като тези пари ще бъдат отпуснати от бюджета. Не е ясно за какви цели ще бъде употребена бронираната кола.

Според документите управляващите желаят да закупят пикап RAM 2500 със задвижване на всички колела и с 6.7-литров турбодизелов мотор Cummins, който е с мощност от 375 конски сили, автоматизирана трансмисия и двойна кабина.
 Кметството на Москва поръча модифициран брониран пикап за €274 000

Предварителната оценка демонстрира, че пикапът коства към €115 000. Останалата сума ще бъде изхарчена за екстри и за бронировка. Предвидени са средства и за спомагателен тунинг, като част от парите от парите ще бъдат изхарчени за раздуване на калниците, монтиране на лебедка, пребоядисване в матово черно, шнорхел и така нататък

Списъкът с богато съоръжение включва така наречен обзорни камери, отопление на всички седалки и волан, черен кожен салон, 12-инчов мултимедиен екран и двузонов климатичен надзор.

Също по този начин автомобилът е в допълнение оборудван със специфични дискретни бойници за пукотевица от вътре, като бронировката е с клас на отбрана Br5 (от AK-74, AKM и SVD). Отбелязва се, че пикапът „ не би трябвало да има външни признаци на бронировка “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР