Информационният сайт Strategic Culture Foundation публикува статия, посветена на перспективите

...
Информационният сайт Strategic Culture Foundation публикува статия, посветена на перспективите
Коментари Харесай

Евтин и смъртоносен: SCF се възхити на „убийствения” руски танк Т-90М

Информационният уебсайт Strategic Culture Foundation разгласява публикация, отдадена на вероятностите на съветския танк Т-90, който следва да размени Т-90 и Т-90А. Според изданието, тези „ смъртоносни машини ” ще постъпят в съветската войска още тази година, като при тях е регистриран сирийският опит. Експерт от SCF смята, че основната заплаха за евентуалния съперник е употребяваното 125-мм гладкоцевно оръдие, способно да порази с артилерийски снаряди или ПТУР на дистанции до 5 км. Танкът е въоръжен с отдалечено управляеми картечници с огромен диаметър „ Утьос” и „ Калашников”.

Според изданието, Т-90М има „ отлична многослойна броня”. Съвкупното потребление на комплексите за динамична отбрана „ Реликт” и за оптико-електронно противопоставяне „ Щора” обезпечава на танка висока степен за оцеляване. Базовата ризница се състои от разнообразни композитни и железни материали, напластени един върху различен.

„ Уникалните защитни детайли в комбиниране с превъзходната огнева мощност вършат новия танк смъртоносна бойна машина. „ Уралвагонзавод” има с какво да се гордее. Евтино и смъртоносно” – се възхищава създателят на обявата.

Уместно е да се означи, че Т-90 е един от най-популярните танкове в света. От 2001 до 2010-те години той стана най-продаваемият на международния пазар главен военен танк, като и в този момент към момента е издирван зад граница. Последната продажба е за Ирак.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР