Информационна кампания за превенция от телефонни измами, чиито жертви обикновено

...
Информационна кампания за превенция от телефонни измами, чиито жертви обикновено
Коментари Харесай

Прокуратурата и МВР с кампания срещу телефонните измами

Информационна акция за предварителна защита от телефонни измами, чиито жертви нормално са най-уязвимите групи от популацията, започнаха от прокуратурата и Министерство на вътрешните работи, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Изработени са осведомителни клипове, в които са употребявани действителни фрагменти от телевизионни излъчвания по тази тематика.

Припомняме, по-рано сутринта основният прокурор Сотир Цацаров съобщи, че е нужна предварителна защита и систематичен метод против телефонните измамници.

" Целта, която се преследва е обща ", съобщи още Цацаров и уточни, че са направени видеоклипове за предварителна защита на телефонните измами, които ще се излъчват по няколко малките екрани.

За премиера Бойко Борисов е " сърцераздирателно " да виждаме по какъв начин възрастни хора дават спестяванията си на телефонните измамници.

На 16 април полиция и жандармерия претърсваха рано сутринта десетина парцела в русенския град Ветово. Акцията бе под управлението на Окръжния съд в Русе и на Окръжната прокуратура за следствие на измами и пране на пари. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР