Инфлуенсърите стават все по-популярни и успешни сред младото поколение. Има

...
Инфлуенсърите стават все по-популярни и успешни сред младото поколение. Има
Коментари Харесай

Представяте ли си Сталин в Instagram? Тези личности можеха да са инфлуенсъри

Инфлуенсърите стават все по-популярни и сполучливи измежду младото потомство. Има няколко емблематични персони от предишното, които биха били извънредно авторитетни и през днешния ден... даже и единствено в обществената мрежа, написа Блиц.

Йосиф Сталин

Един от най-жестоките диктатори е във всички ранглисти за най-добре изглеждащи исторически персони. Една снимка, направена през 1902, когато Сталин е бил на 23 години, ни кара да мислим, че в случай че не знаехме какво се крие зад дълбоките му очи, сигурно бихме били влюбени в него.
 View image on Twitter
History Lovers Club@historylvrsclub
Josef Stalin as a young revolutionary in 1900. More photos here: https://cmore.pics/iYpJt 
113
2:28 AM - May 19, 2019
 

Вирджиния Улф

Британската писателка Вирджиния Улф е една от най-известните авторки от началото на 20-ти век. Тя е също ентусиазъм за актуалното феминистко придвижване. Нейният гений и разсъдък сигурно са подчертавали физическата й хубост, съдейки по тази фотография, на която е на 20 години.

Ърнест Хемингуей

Шансовете да си визиите възрастен и космат мъж, когато чуете името Ърнест Хемингуей са огромни. Но на млади години Хемингуей е бил мъж фантазия за огромна част от дамите.
 View image on Twitter
Life in Moments@historyinmoment
Ernest Hemingway`s passport photo, 1923.
333
6:45 PM - Jul 4, 2019
 

Уилма Рудолф

Лекоатлетката Уилма Рудолф е една от най-впечатляващите спортни звезди на 20-ти век. През 1960 година тя става първата американка, спечелила три златни медала в една-единствена Олимпиада.

Джордж VI

Много от вас евентуално са гледали кино лентата „ Речта на краля “. Разглеждайки фотосите на бащата на Елизабет II несъмнено можем да потвърдим мнението на феновете на кино лентата, а точно – същинският крал е бил доста по-красив от артиста, който се въплъти в ролята.

Принцеса Фаузия Фуад

Тя е била кралица на Египет. Във вестниците постоянно се е пишело за нея, че е „ най-красивата жена на света “.

Чарли Чаплин

За Чарли Чаплин се е говорило, че има уязвимост към по-младите дами. С такава осанка, не се и съмняваме, че е разтапял женските сърца. Доказателство за това са четирите му съпруги и единадесетте му деца.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР