Инфлуенсърът и брат му Тристан са се свързвали с непълнолетни

...
Инфлуенсърът и брат му Тристан са се свързвали с непълнолетни
Коментари Харесай

Андрю Тейт се е свързвал с тийнейджърки в Instagram. Една от целите му се оказва дъщеря на румънски политик

Инфлуенсърът и брат му Тристан са се свързвали с малолетни девойки в обществените мрежи в опит да се сближат с тях, като са им изпращали най-вече едни и същи известия. Една от евентуалните цели им цели се оказва щерка на изтъкнат румънски политик, а историята ѝ споделя английската социална медия BBC.

Дария Гуса е на 16 години и към момента е била в учебно заведение, когато, по думите ѝ, получава персонално известие в Instagram от Андрю Тейт, който тогава е с съвсем 20 години по-възрастен от нея.

" В него той ми пишеше единствено " Румънско момиче " и беше поставил няколко емотикони. Бях объркана, тъй като имах единствено 200 почитатели, а акаунтът ми беше конфиденциален ", споделя Дария, която по това време живее в родината си Румъния.

Тя споделя, че в профила ѝ е имало задоволително информация, по която всеки може да разбере, че е тийнейджърка и към момента върви на учебно заведение.

" Беше явно, че съм още в гимназията. Според мен, той просто се опитваше да откри девойки, които са допустимо най-невинни или наивни ", добавя тя.

Дария е щерка на видния румънски политик и публицист Козмин Гуша - някогашен член на Румънската камара на депутатите. Тя по този начин и не дава отговор на известието на Тейт, само че споделя, че някои от нейните приятелки в Румъния също са получили известие от интернет звездата и са решили да му отговорят.

Andrew Tate to 16 years old Daria Gușă.
" In my experience, what intrigues them and inspires them to respond is asking them where they are, " Tate says in the video.
" Sometimes, for plot, I put a completely useless emoticon at the end: some cherries, an orange or a strawberry "
— Scam Watch (@tokenscamwatch)
В момента, до момента в който полицията ги проверява по обвинявания в обезчестяване, трафик на хора и основаване на проведена незаконна група - изказвания, които двамата мъже отхвърлят.

Прокурорите показват, че братята употребявали метода " ухажор ", с който са вербували дами, като са ги съблазнявали и лъжливо са твърдели, че желаят връзка с тях. След това дамите са били отвеждани в парцели в покрайнините на Букурещ и посредством физическо принуждение и психическо заплашване са били полово експлоатирани. Те са били принуждавани да основават порнографско наличие за уеб сайтове на обществени медии, което, съгласно прокурорите, е генерирало огромни финансови облаги.

След като споделя за прекарването си, Дария споделя, че доста млади мъже са я обвинили в неистина.

" Дори момчета, които познавах от гимназията, ме назоваха лъжкиня, тъй като споделих, че съм получила известие от Андрю Тейт. Те обаче не намират нищо необичайно във всички останали изказвания ", споделя тя.

Момичето изяснява, че доста нейни връстници - най-много мъже - боготворят 36-годишния инфлуенсър.

" Това е огромен проблем, тъй като не можем да се събудим след 20 години с два милиона мъже като Андрю Тейт ", споделя то.

Габриела* има сходна история. Когато е на 17 години, братът на Андрю Тейт - Тристан, се свързва с нея в обществените мрежи въпреки по-късно тя да се преструва за 19-годишна. Съобщението му гласи: " Красива си ".

" Знаех, че той написа това и на други девойки. Той постоянно стартира диалозите с една и съща имитация: " Красива си ", изяснява Габриела.

Romania court extends detention of controversial influencer Andrew Tate, who is being investigated for alleged human trafficking and rape, and his brother Tristan by one month, prosecutors say
— TRT World Now (@TRTWorldNow)
Тя споделя, че нейна другарка получава безусловно същото известие от него. В последна сметка Тристан я кани да излязат с колата му на празненство, само че Габриела отхвърля.

Скрийншоти от диалога им в обществените мрежи, забелязани от BBC, демонстрират, че връзката сред тях е завършила ненадейно, откакто Габриела разгласява видео за Тейт в профила си.

" Важните хора в никакъв случай няма да желаят да ти пишат, в случай че видят, че правиш такива неща. Просто те предизвестявам най-приятелски ", се споделя в едно от последните известия на Тристан.

Макар да няма нищо нелегално в това братята Тейт да се свързват с девойки на 16 или 17 години онлайн или да ги канят на среща, историите на тези млади дами демонстрират, че двамата мъже употребяват подобен способ, с цел да стартират връзка с дами. Разговорите са се провеждали във времето, когато Андрю и Тристан към момента са имали профили в множеството обществени мрежи. Акаунтите им в редица платформи като Instagram, YouTube и Фейсбук са блокирани поради разпространяване на тирада на омразата.

BBC не е съумяла да ревизира без значение достоверността на известията, които братята са изпращали, само че има отправено питане към техния юрист.

Междувременно следствието на румънските прокурори против Тейт продължава. В петък съдът удължи периода на задържане на обвинените и в този момент те ще останат в ареста най-малко до 27 февруари.

*Името на Габриела не е същинското ѝ, защото момичето е поискало анонимност.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР