Инфлуенсър в социалните медии почина скоро след като излъчи на

...
Инфлуенсър в социалните медии почина скоро след като излъчи на
Коментари Харесай

Почина инфлуенсър, изпълнил предизвикателство с много алкохол на лайв

Инфлуенсър в обществените медии умря скоро откакто излъчи онлайн по какъв начин пие няколко бутилки мощен алкохол TikTok, оповестяват държавните медии в Китай, което евентуално ще възобнови дебата за това по какъв начин да се контролира промишлеността.

Инфлуенсърът " Sanqiange " е открит мъртъв единствено няколко часа откакто е излъчил присъединяване си в съревнование с различен инфлуенсър, в което е пил байджиу - китайски алкохол с типично наличие на алкохол сред 30 и 60 %, оповестява Shangyou News.

Един от приятелите му разказал на изданието, че в ранните часове на 16 май Sanqiange - разпознат с същинското си фамилно име Wang - е взел участие в онлайн предизвикателство, известно като " PK ", против различен инфлуенсър и е предавал онлайн резултатите в канала си Douyin.

Предизвикателствата " PK " включват борби един против един, в които инфлуенсърите се състезават между тях, с цел да завоюват награди и дарове от феновете, и постоянно включват санкции за изгубилия - явно в този случай пиянство на Baijiu.

" Не знам какъв брой е консумирал, преди да се включа в предаването. Но във втората част на видеото видях, че той допива три бутилки, преди да стартира четвърта ", споделя приятелят, разпознат единствено като Джао, пред Shangyou News.

" Игрите на PK завършиха към 1 ч. през нощта и към 13 ч., (когато фамилията му го намери), той беше умрял ", добави той.

Уанг, разказан от Чжао като " редовен и непосредствен " човек, в предишното е снимал себе си, когато е взел участие в сходни надпревари, включващи алкохол, и ги е разгласил в приложението.

Видеоклип, на който се вижда по какъв начин Уанг взе участие в последното си предизвикателство, се популяризира в китайските обществени медии, само че към този момент не е наличен за гледане.

През последните години процъфтяващата сцена за стрийминг онлайн в страната даде началото на промишленост за милиарди долари, в която авторитетни персони с предприемачески дух се състезават да продават продуктите си в действително време в платформите на обществените медии.

Смъртта на Уанг евентуално ще способства за дебатите към регулирането на промишлеността, която през последните години притегли вниманието на управляващите поради обилния метод на живот на някои стриймъри и ексцентричните провокации, в които вземат участие.

Миналата година органите за радиоразпръскване в страната не разрешиха на младежи под 16-годишна възраст да дават пари на стриймърите и ограничиха достъпа им след 22:00 ч.

Националната администрация за видео и телевизия на Китай и Министерството на културата и туризма също започнаха дейности за възбрана на " 31 неправилни дейности от страна на лайвстриймърите ".

Сред тези неправилни държания са " поощряване на потребителите да поддържат връзка по пошъл метод или подстрекателство на почитателите да атакуват със клюки ", съгласно държавната медия Global Times.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР