Infiniti представи новия QX50 на автомобилното изложение в Лос Анджелис.

...
Infiniti представи новия QX50 на автомобилното изложение в Лос Анджелис.
Коментари Харесай

Infiniti представи QX50 на автомобилното изложение в Лос Анджелис

Infiniti показа новия QX50 на автомобилното ревю в Лос Анджелис. Премиум компакт SUV моделът се откроява с революционни технологии, които включват VC-Turbo мотор, ProPILOT Assist, напълно нова платформа и всесилен интериорен и екстериорен дизайн.

 Infiniti показа новия QX50 на Автосалона в LA @@@

Според Крисчън Мюние, вицепрезидент на Infiniti Global Division, QX50 е най-важният модел, който марката в миналото е пускал на пазара. С предноразположен мотор и предно предаване в общоприетото си съоръжение, Infiniti QX50 е построен върху напълно нова платформа, която задава нови стандарти за точност и интериорно пространство в премиум компакт SUV сегмента.

 Infiniti показа новия QX50 на Автосалона в LA @@@

Повишеното интериорно пространство, артистичното приложение на висококачествени материали и модерната направа вършат салона толкоз привлекателен и удобен, колкото и разчупен. Направен с мисъл за лидера и за пасажерите, QX50 предлага пакет от технологии, който укрепва преживяването от шофирането.

VC-Turbo е първият в света всеобщо създаван мотор с изменящо се при потребност съответствие на компресията. Това е пробив в дизайна на моторите с вътрешно горене. 2.0-литровият VC-Turbo контролира съотношението на компресия за оптималната мощ и успеваемост. Той комбинира мощността на 2.0-литров бензинов турбо мотор с въртящия миг и успеваемостта на четирицилиндров дизелов мотор. Комбинацията от високи динамични индикатори и успеваемост съставлява изкушаваща опция на дизела, която провокира разбирането, че единствено хибридните и дизеловите мотори могат да реализират по едно и също време и двете.

 Infiniti показа новия QX50 на Автосалона в LA @@@

Технологиите ProPILOT Assist се задействат дискретно и независимо в избрани пътни обстановки. Те имат за цел да подкрепят шофирането посредством цялост от качества и да дават на лидера цялостен надзор на пътя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР