Infiniti представи днес новия луксозен SUV QX80 на Международния автомобилен

...
Infiniti представи днес новия луксозен SUV QX80 на Международния автомобилен
Коментари Харесай

Infiniti представи новия QX80 на Автосалона в Дубай

Infiniti показа през днешния ден новия първокласен SUV QX80 на Международния авто салон в Дубай. QX80 въплъщава отличителния дизайнерски език " Могъща грациозност " на Infiniti и носи енергична, модерна и преобладаваща хармония. Новият модел сплотява съвременен екстериорен дизайн в комбиниране с високотехнологичен интериор, предразполагащ към релакс. Новият Infiniti QX80 е планиран с концепцията да разрешава на клиентите да пътуват на всички места, обградени от жанр и разкош, и укрепва позициите на марката в сегмента на пълноразмерните SUV модели.

 Infiniti показа новия QX80 на Автосалона в Дубай @@@

Вътрешността на QX80 е просторна, ръчно изпълнена с висококачествени материали и напредничави високотехнологични асистенти. Стегнатото, само че удобно окачване и изобилието от мощ на 5.6-литровия V8 обезпечава на лидера възприятие за убеден надзор и сигурност зад кормилото.

 Infiniti показа новия QX80 на Автосалона в Дубай @@@

QX80 ще се предлага от декември 2017 на избрани пазари - Северна Америка, Азия и Близкия Изток. Предшественикът на модела генерира 8.96% от общите продажби на Infiniti за 2016 година в международен проект, или другояче казано - 20 708 броя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР