Инфекционистът доц. Атанас Мангъров, който вчера беше номиниран за кандидат-депутат,

...
Инфекционистът доц. Атанас Мангъров, който вчера беше номиниран за кандидат-депутат,
Коментари Харесай

Мангъров: Никога не съм бил ляв. Баща ми ще се обърне в гроба, ако разбере, че съм с лява партия

Инфекционистът доцент Атанас Мангъров , който през вчерашния ден беше номиниран за кандидат-депутат, разяснява в типичния си жанр внезапния завой в живота си. В предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия той сподели, че възможностите на АБВ да влезе в Народното събрание са дребни, т.е. в случай че е желал да влезе в Народното събрание, е щял да играе " на несъмнено " и да бъде претендент на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия или на Слави Трифонов.

" Никога не съм бил ляв. Баща ми ще се обърне в гроба, в случай че разбере, че съм с лява партия ", съобщи той.

Мангъров изясни, че се е съгласил да се кандидатира от гражданската квота, тъй като сега вредите, които се нанасят, са доста огромни и не вижда различен метод, по който това може да спре. " Опитвам се, доколкото ми е допустимо по този метод да се опитам да трансформира нещата ".

Аз съм лекар, само че в политиката има всевъзможни - инженери, учители, лекари, т.е. медицината е част от нашия живот, а нашият живот е обвързван с политиката, няма по какъв начин да се опитваш да промени нещо, без да влезеш там по някакъв метод, изясни доцент Мангъров.

По тематиката Covid-19 експертът разяснява: " Това е просто вирус, той ще изчезне тогава, когато мине през 30% от хората на цялото земно кълбо и в частност на нашата страна... Не съм се ваксинирал, аз имам антитела, аз съм изкарал тази зараза. Който ви споделя, че имунитетът е до известно време, значи нищо не схваща. Естествената зараза е с доста по-голяма мощност и цялост, в сравнение с изкуствената. Аз за себе си съм спокоен, влизам при болните от КОВИД с елементарна изолационна престилка, аз маска не нося ", добави Мангъров за ковид.

" Който го е боязън, който желае - да си постави ваксина, това е избор на всеки човек ", изясни своето мнение Мангъров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР