Инфарктна ситуация изправи на тръни зрителите и водещия на Станибогат,

...
Инфарктна ситуация изправи на тръни зрителите и водещия на Станибогат,
Коментари Харесай

Соц ударничка донесе 10 000 лева в Стани богат

Инфарктна обстановка изправи на тръни феновете и водещия на " Станибогат ", само че приключи с хепиенд и 10 000 лв. в банковата сметка на атрактивна участничка.

Екатерина Копелин, която бе пристигнала, с цел да взе участие в надпреварата особено от Франция, претърпя невероятни страсти на стола на благосъстоянието, откакто татко й съумя да й помогне секунда преди връзката с него да прекъсне.

На въпрос " Каква е Найда Манчева, два пъти воин на социалистическия труд и емблема на социализма в България? " с вероятни отговори " Розоберачка ", " Гроздоберачка ", " Тъкачка многомашинничка " и " Инженер-химик ", Екатерина в началото заложи на " Розоберачка ", само че съмнението я докара до жокер " Обади се на другар " - в тази ситуация на татко си. 



" Това е ера, в която съм се родила. Бях дребна, само че си припомням добре прехода, рухването на завесата и всичко това. Според мен би трябвало да е била обвързвана по някакъв метод с петилетките, с това да бъдеш безпределно работлив. Затова си я представям по-скоро като тъкачка многомашинничка, в сравнение с розоберачка или гроздоберачка. Не съм сигурна дали инженер-химиците, каквато беше баба ми, са ставали герои на социалистическия труд. Представям си ги като мощни дами с престилки ", съобщи Екатерина.

Баща й Кънчо Николов, чувайки въпроса, в началото изстреля отговор " Розоберачка ". Попитан дали е сигурен в отговора си, той отвърна с " да ", само че тъкмо в последната секунда промени мнението си на " Тъкачка многомашинничка ", което донесе и чек от 10 000 лв. на Екатерина.

Соц иконата Найда Манчева (на главната снимка) си отиде през 2016 година на съвсем 95 години. Тя пожела да бъде заровена с всичките си соц ордени. " Искам, когато си отида един ден, да ми ги слагат в гроба, дружно с мен да са за безконечни времена! ”, споделяше дамата, която първа е удостоена два пъти със званието “герой на социалистическия труд ” (ГСТ) - през 1964 и през 1974 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР