Инфанта Кристина, по-малката сестра на испанския крал Фелипе Шести, се

...
Инфанта Кристина, по-малката сестра на испанския крал Фелипе Шести, се
Коментари Харесай

Испанската инфанта Кристина се раздели със съпруга си

Инфанта Кристина , по-малката сестра на испанския крал Фелипе Шести , се разделя със брачна половинка си Иняки Урдангарин , предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Двамата са взели това решение, откакто клюкарско испанско издание разгласява негова фотография с друга жена.

" По взаимно единодушие взехме решение да сложим завършек на брака си. Ангажиментите към децата ни остават непроменени ", се споделя в тяхно изказване, публикувано от организация ЕФЕ.

Иняки Урдангарин беше наказан и изпратен в пандиза през 2018 година поради данъчни измами и заграбване на средства, само че беше освободен условно.
Миналата седмица списанието " Лектурас " разгласява фотоси, на които той и незнайна жена, хванати за ръце, се разхождат по плаж в южната част на Франция.

" Такива неща се случват ", разяснява Урдангарин (54 г.) пред публицисти в Испания.

Двамата с Кристина (56 г.) са женени от 24 години и имат четири деца.

Иняки Урдангарин се оказа в центъра на един от свадите , раздрусали в последните години испанската кралска фамилия. Той беше приет за отговорен, че е употребявал връзките си, с цел да печели публични поръчки. Съпругът на Кристина получи присъда от пет години и 10 месеца отнемане от независимост. Тя също беше разследвана за съучастие в данъчни измами, само че делото беше прекъснато.

Заради абсурда Фелипе Шести им лиши купите . Инфанта Кристина в този момент живее в Женева. Тя отхвърля коментар на известието за развода.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР