iNEXT дава отговор на фундаменталния въпрос във всекидневната работа на

...
iNEXT дава отговор на фундаменталния въпрос във всекидневната работа на
Коментари Харесай

iNEXT е платформата на бъдещето на BMW Group

iNEXT дава отговор на фундаменталния въпрос във всекидневната работа на BMW Group: „ Как ще се придвижваме в бъдещето? “ Отговорът: високоавтоматизирано, с нулеви излъчвания и изцяло обвързвано то за пръв път интегрира стратегическите иновационни посоки на BMW Group.

Голямата, обвързвана двойна бъбрековидна радиаторна решетка, емблематичната графика на страничните прозорци, както и сините акцентиращи повърхности начело, в профил и откъм гърба още на пръв взор показват езика на формите на BMW i, който за пръв път бе показан през 2017 година

Функционалните двуобемни пропорции и дългата линия на покрива подсказват за разточителния интериор. Вместо от външни огледала видимостта обратно се обезпечава от камери, чувствителни на доближаване и допиране датчици поемат функционалностите на дръжките за отваряне на вратите. Двете огромни порти се отварят в противоположни направления без междинна колона.

При пътешестване с BMW Vision iNEXT лидерът по желание може да ръководи автомобила самичък в режим „ Boost “ или да бъде возен в режим „ Ease “. В режим „ Boost “ кормилото и знаците са ясно ориентирани към лидера. При прекосяване в режим „ Ease “ зоната на лидера се трансформира: кормилото леко се отдръпва обратно, педалите потъват и се основава едно чувство за отворено пространство. Във втория режим автомобилът предлага на лидера и неговите спътници пространство за разнородни занимания: според от желанията BMW Vision iNEXT може да бъде място за разформироване, взаимоотношение, забавление или централизация – опциите са толкоз разнородни, колкото и потребностите на пътуващите. Двете обособени седалки начело, както и цялата седалка откъм гърба оферират място за до 4 пасажера.

Автомобилният план BMW iNEXT има сравнимо централна роля за създаването на платформи и съставни елементи на бъдещето. В бъдеще с новите автомобилни архитектури за всички типове задвижвания на предните, задните и четирите колела и с модерните си фабрики BMW Group бързо ще може да взима решение кои и какъв брой модели да бъдат оборудвани с изцяло електрическо задвижване, Plug-in хибридна система или високо ефикасен мотор с вътрешно горене. През 2025 година BMW Group ще предлага 25 модели с електрифицирано задвижване – от тях 12 чисто електрическо.

Автомобилът, който през днешния ден носи името BMW iNEXT, следва да бъде въведен на пазара през 2021 година.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР