Индустрията за красотата процъфтява, независимо от икономическия спад. Само в

...
Индустрията за красотата процъфтява, независимо от икономическия спад. Само в
Коментари Харесай

10 разлики между професионалните и домашните козметични процедури

Индустрията за хубостта процъфтява, без значение от икономическия спад. Само в Съединени американски щати промишлеността генерира милиарди долари годишно, като грижата за косата и кожата са най-печелившите сегменти. В същото време, интернет пространството изобилства от препоръки и видеоклипове за домашни козметични процедури. В тази публикация ще съпоставим професионалните и домашните козметични процедури. Ще ви дадем отговор на въпроса " Кога можете да спестите пари от визитата на експерт и по кое време можете да извършите процедурата у дома? "

1. Проблемна кожа

Ако имате положение на кожата като розацея, екзема или непрекъснато акне, да се консултирате със експерт е най-хубавият избор. Свържете се с вашия кожен лекар първо, защото тези условия изискват специфични грижа за лицето. Обичайните третирания могат да бъдат прекомерно тежки за съответното положение и някои артикули могат да раздразнят кожата ви и да провокират отичане.

Никога не опитвайте домашни процедури и маски, в случай че имате проблематична кожа, може да бъде рисково.

2. Боядисване на коса

Ако желаете да измененията цвета на косата фрапантно от мрачен на ярък или противоположното или в случай че го вършиме за първи път, визитата на салона е най-хубавият избор, защото това единствено по себе си може да аргументи доста увреждане на косата. Професионалистите правят оценка положението на косата ви, избират най-хубавия цвят за вас, имат по-голям набор от цветове, в сравнение с в локалната парфюмерия, дефинират вярното време.

3. Боядисване на вежди

Въпреки че се оферират комплекти за боядисване на вежди, не е добре да вършиме това сами. Боите съдържат химикиали, които могат да попаднат в очите ви и да ви навредят. Потърсете добър салон и добър експерт.

4. Стискане на пъпки

Всички знаем, че би трябвало да заобикаляме изстискването на пъпки и черни точки, само че постоянно е мъчно да се съпротивляваме на това предпочитание. Когато не сте деликатни и правите тази процедура вкъщи, можете да си създадете непрекъснати белези по кожата и даже да се появи зараза. Когато тази процедура се прави от експерт, ситуацията е по-стерилна и се прави от по-добър ъгъл. Освен това можете да получите препоръки от експертите за вашия съответен случай.

5. Кола маска

Можете елементарно да си вършиме кола маска на зони като крайници, ръце и горна джука. Просто не забравяйте да следвате някои правила: ексфолирайте зоните, преди кола маската и не тренирайте след процедурата, тъй като потта може да раздразни кожата. За по-деликатните места, потърсете експерт.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР