Индонезийските власти възнамеряват да отворят туристически коридори с няколко държави,

...
Индонезийските власти възнамеряват да отворят туристически коридори с няколко държави,
Коментари Харесай

Индонезия отваря туристически коридори за няколко държави

Индонезийските управляващи имат намерение да отворят туристически коридори с няколко страни , в това число Русия, Англия, Сингапур и Франция, осведоми ТАСС, базирайки се на известие от министъра на туризма и креативната стопанска система. " Правителството чака, че с подобряването на обстановката към пандемията на ковид, такива механизми за туристически пътувания ще бъдат отворени допустимо най-скоро ", сподели ръководителят на ведомството.
Подобни механизми, съгласно ръководителя на отдела, " би трябвало да подсигуряват, че всички задгранични туристи нямат ковид и са подготвени да изпълнят всички условия, избрани от локалните управляващи ". В същото време, министърът не посочи каква тъкмо ще бъде процедурата за влизане на жители на други страни.
 Индонезия се готви да създаде 250 млн. ваксини против ковид Индонезия се готви да създаде 250 млн. ваксини против ковид
Индонезийската държавна корпорация Bio Farma има подготвеност да създаде 250 млн. дози от ваксина против COVID-19 до края на годината, съ...
Припомняме, че през предишния декември Джакарта наложи цялостна възбрана на чужденците да влизат в страната. е водач в Югоизточна Азия по брой на хората, инфектирани с ковид - над 1,8 милиона души, от които над 50,7 хиляди са умряли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР