Индонезийските власти няма да отворят границите за чуждестранни туристи поне

...
Индонезийските власти няма да отворят границите за чуждестранни туристи поне
Коментари Харесай

Индонезия остава недостъпна за туристи поне до края на годината

Индонезийските управляващи няма да отворят границите за задгранични туристи най-малко до края на тази година , разяснява координиращият министър по морското дело и вложенията Лухут Бинсар Панджитан по време на онлайн среща с представители на Асоциацията на работодателите, представен от ТАСС.

" Правителството реши да се концентрира върху развиването на вътрешния туризъм , с цел да възвърне този бранш на стопанската система ". Според него, " управляващите имат намерение да подсигурява т, че вътрешният туризъм заема най-малко 70% от общата туристическа промишленост . "

Координиращият министър акцентира, че " по този метод държавното управление не възнамерява да отваря границите за задграничните туристи тази година ". Той отбелязва, че " в Индонезия живеят доста заможни жители, които могат да допринесат за възобновяване на туризма ".

" Изчислихме, че към милион индонезийци пътуват годишно до прилежаща Малайзия и Сингапур, харчейки десетки милиарди долари там. Правителството желае да подсигурява, че тези средства се изразходват в страната . "

Индонезия затвори границите си от края на март поради пандемията . Междувременно губернаторът на провинция Бали Уеан Костер неотдавна направи няколко обещания да отвори едноименния курорт за чужденци от 11 септември.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР