Индонезийските власти изгубиха връзка със самолет Boeing 737-500 на Sriwijaya

...
Индонезийските власти изгубиха връзка със самолет Boeing 737-500 на Sriwijaya
Коментари Харесай

Откриха останки от изчезналия самолет с 56 души на борда



Индонезийските управляващи изгубиха връзка със аероплан Boeing 737-500 на Sriwijaya Air, изпълняващ вътрешен полет с 56 души на борда.  Според първичните данни самолетът се е разрушил в Яванско море. Агенция “Синхуа ” оповестява, че бреговата защита към този момент е разкрила мястото на злополуката и останките от летателната машина, съобщи NOVA.

За по-малко от минута самолетът е изгубил над 3000 метра височина. Това се случило четири минути след излитането на самолета от летището в Джакарта.

Полет SJ182 от Джакарта е летял към град Понтианак в провинция Западен Калимантан на остров Борнео (Калимантан). Самолетът Боинг 737-500 на самолетната компания Sriwijaya Air е возел 59 пасажери, в това число пет деца и бебе и е изгубил ненадейно към 3 300 метра височина над Яванско море четири минути след политане от столичното летище.

Министерството на превоза на Индонезия оповестява, че е в ход следствие и са подготвени за акция по избавяне, откакто е загубен контакт с полета от Джакарта до Понтианак. Sriwijaya Air съобщи, че към момента събира по-подробна информация по отношение на полета, преди да направи публично изказване.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР