Индийското издание Morningexpress.in се присети за престоя на Дюкенс Назон

...
Индийското издание Morningexpress.in се присети за престоя на Дюкенс Назон
Коментари Харесай

Бивш отбор на Бербатов горчиво съжалява за Дюкенс Назон

Индийското издание Morningexpress.in се присети за престоя на Дюкенс Назон в локалния Керала Бластърс.

В момента тимът, в който игра даже Димитър Бербатов, е надалеч от купата. Но тематиката на разбор от страна на индийците е за футболистите, които Керала Бластърс изпусна с лека ръка. Сред тях е актуалният голмайстор на ЦСКА.

" Керала Бластърс има всичко, с изключение на короната. Феновете на тима твърдо имат вяра, че ще пристигна време, когато фантазията ще се сбъдне и купите ще дойдат. Това са шестимата футболисти, които към този момент играха за Керала Бластърс, и които останаха в съзнанието на почитателите на отбора. Те желаят да ги видят още веднъж с жълтия екип ", стартира публикацията Morningexpress.in.

Посочени са 6 футболисти, като Дюкенс Назон заема третото място. Първи е Хосе Кариус, който е испанец. Той играе два сезона в индийския отбор, записва общо 25 мача, дава 6 асистенции и бележи един гол. Втори е Бартоломю Огбече. Нигериецът държи върха за най-хубав голмайстор за всички времена на Керала Бластърс за един сезон. Той вкара 15 гола и асистира за един в 16 мача. Трети, както към този момент споменахме, е Дюкенс Назон. За него написа следното:

" 28-годишният в този момент Назон носеше фланелката на Керала Бластърс през сезон 2016-2017. Централният нападател има 13 мача за тима, отбелязвайки два гола. В момента играе за българския ЦСКА. Договорът на Дюкенс Назон с този клуб е до 2025 година ".

Четвърти е различен испанец - Алваро Васкес, пети е аржентинецът Хорхе Перейра Диас, а шести - Кервенс Белфорт.
 Звезда на Хаити към Назон: Дълъг живот, брат ми от друга майка
Звезда на Хаити към Назон: Дълъг живот, брат ми от друга майка

" Остани същият, знаеш, че си специфичен за мен "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР