Индийската полиция застреля четирима мъже, заподозрени в изнасилването и убийството

...
Индийската полиция застреля четирима мъже, заподозрени в изнасилването и убийството
Коментари Харесай

Индийската полиция застреля четирима заподозрени за групово изнасилване

Индийската полиция простреля четирима мъже, обвинени в изнасилването и убийството на жена в южната част на страната, съобщи Асошиейтед прес.

Някои показаха удовлетворение от гибелта им, приемайки я като правораздаване в тази ситуация, който докара до митинги в Индия.

Мъжете бяха задържани от полицията, само че не им бяха повдигнати обвинявания. Те са били отведени на мястото на престъплението, където се счита, че са били осъществени изнасилването и убийството, и на мястото, където е било изгорено тялото на дамата, заяви представител на полицията. Според поискал анонимност полицейски чиновник обвинените пробвали да лишават оръжието на служител на реда и да избягат. Тогава те били убити.

Изгореното тяло на 27-годишната жена беше намерено предходната седмица в подлез покрай град Хайдерабад. Случаят притегли публичното внимание и провокира митинги в Индия.

Около 300 души се събраха на мястото на престъплението, с цел да поздравят служителите на реда за ликвидирането на обвинените. Някои от тях ги прегърнаха и подвигнаха чиновниците на реда във въздуха, а други ги обсипваха с цветя.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР