Индивидуални безплатни консултации ще се проведат този месец в градовете

...
Индивидуални безплатни консултации ще се проведат този месец в градовете
Коментари Харесай

Безплатни консултации за инвитро

Индивидуални безвъзмездни съвещания ще се проведат този месец в градовете Пловдив и Бургас по отношение на инвитро с донорски яйцеклетки, оповестяват от Медицински център за репродуктивно здраве „ Ню Лайф “. От там афишират всеки петък, до края на ноември, за Ден по донорската стратегия.

Всички искащи двойки е належащо да заявят наличие на тел. 0879 084 777.

При визитата си, те ще имат опция да се срещнат в детайли с донорската стратегия и да получат отговор на въпросите, които ги вълнуват от репродуктивен експерт на клиниката и координатор по съответната стратегия. На място ще бъдат разяснени по-подробно изискванията, методът на избор на донор и всички нужни проучвания.

Програмата е ориентирана към дами, които не реагират задоволително добре на хормонална стимулация, заради тяхната възраст или непълен яйчников запас. Също по този начин дава опция да се избере подобаващ донор от лист с разнообразна информация за физически белези като растеж, тегло, натурален цвят на косата и други Всички донори минават прецизен генетичен скрининг, осъществен от дипломиран експерт по генетика, който снема подробна анамнеза, както на донора, по този начин и на членовете на нейното семейство.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР