Индивидите, родени под знака на зодия Скорпион, и особено тези

...
Индивидите, родени под знака на зодия Скорпион, и особено тези
Коментари Харесай

Какъв трябва да бъде идеалният партньор за зодия Скорпион

Индивидите, родени под знака на зодия Скорпион, и изключително тези от „ нежния пол “, имат, по предписание, „ тежък темперамент “, заради което им е мъчно да попаднат на подобаващ дълговременен сътрудник. Скорпионите рядко се влюбват до степен да са неспособни да претеглят плюсовете и минусите на индивида до тях. И в случай че той не дава отговор на високите им условия, то търканията стават неизбежни и непрекъснато се задълбочават до неизбежния край – раздялата, при която женските Скорпиони могат да хапят даже смъртоносно, в случай че се почувстват мощно ограбени в прочувствен аспект. При това състояние, детайлният разбор на качествата, които би следвало да има кандидат-партньора на един Скорпион е належащ.
И по този начин, в случай че сте зодия Скорпион, Вие се обгръщате с загадъчност, не се преценявате изключително с мнението на другите и налагате категорично своето собствено… Изисквате Вашите хрумвания и разбирания да се възприемат от колегата Ви с нужната приемливост и самообладание, не приемате той да се намесва, с цел да управлява и насочва житейския Ви път. Важните решения вземате Вие и единствено Вие! Едновременно с това, индивидът, който сте позволили до себе си, би трябвало да бъде почтен и намерено да споделя всичко за себе си, без безусловно Вие да му отговаряте със същото… Не понасяте изневярата и не я простите, изисквате честност от страна на колегата до край!
 Качества на дамата от зодия Скорпион Качества на дамата от зодия Скорпион
Жената Скорпион е един от най-остроумните знаци на зодиака. Скорпионът е осмият знак на зодиака, а Осмият дом е обвързван със секса, смъ...
Макар и рядко да признавате грешките си, то те провокират у Вас възприятие на неустановеност, което Ви подтиква да си търсите сътрудник – Ваш непрестанен покровител, който няма да Ви подведе при каквито и да са условия. Това значи до Вас да застане персона, вдъхваща оптимизъм и душевна мощ. И да не е мощно сензитивен, тъй като Вашата несъобразителност и мъчно обясними странности в държанието е допустимо да го наранят надълбоко с всички произлизащи от това последствия.
Най-важното е, сътрудникът Ви да е остроумен, да вниква в детайлите, да проучва, с цел да разбере Вашата комплицирана, нерядко спорна същина, и по този начин той да е в положение да Ви оказва перманентна поддръжка, усещайки без думи посоката на Вашите страсти – единствено по този метод мъчителната Ви наранимост няма да се проявява…
Друго значимо условие е индивидът до Вас да има своите фантазии и проекти за тяхното реализиране – не обичате повърхностните, неамбициозни хора, които нормално, са лишени и от прочувствен заряд. Стремите се към взаимен живот, преминаващ в поредност от триумфи и достижения.
Най-сетне, не приемате индивидът до Вас да е „ лепка “, а да е самостоятелен, да не демонстрира прекомерно внимание към Вас, тъй като Вие сте очебийно мощно самостоятелна персона и не желаете по никакъв метод да загубите даже част от независимостта си!
 Качествата на мъжете от зодия Скорпион Качествата на мъжете от зодия Скорпион
Както знаем, Скорпионът се свързва с трансформацията дълбоките разтърсващия eмоции и и мистичността. Ето за какво в огромна част от случаите...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР