иналът на надпреварата за 100 000 лв. поднесе на зрителите

...
иналът на надпреварата за 100 000 лв. поднесе на зрителите
Коментари Харесай

Милен е големият победител във втория сезон на „Игри на волята: България”

иналът на конкуренцията за 100 000 лева сервира на феновете на NOVA борба сред същински титани. Последното излизане на Арената за Борислав и Милен беше придружено с доста страсти, само че и с подготвеност да дадат всичко от себе си, с цел да сграбчен успеха. Мениджърът клинични изпитвания съумя да завоюва преднина още първоначално и тя му беше задоволителна, с цел да се трансформира в победител във втория сезон на „ Игри на волята: България”.



Последните часове на кандидатите за първото място в рисковото риалити бяха мощно прочувствени. Те се срещнаха още веднъж с Ваня, Вайс, Йоанна, Джералдин, Лазаринов, Екатерина и Тодор. Всички се събраха край лагерния огън за едно последно гласоподаване. В него по-голяма част от отпадналите играчи видяха Милен като достойния победител.



Най-голямата изненада за последните двама воини се оказаха техните най-близки хора, които пристигнаха, с цел да им окажат прочувствена поддръжка на крачка от финала. Съпругата и синът на Милен и бащата на Борислав дадоха подтик на играчите за последната борба, в която трябваше да покажат най-хубавото, на което са способни.



Най-сложното трасе този сезон очакваше финалистите на Арената – акуратност, точност, самообладание, устойчивост и голяма воля бяха нужни за успеха. Милен и Борислав стартираха дружно, само че след превъзмогване на първото затруднение, мерникът на състезателя по културизъм му изневери и съперникът му натрупа преднина. Обратът беше вероятен, само че Милен се движеше решително и се учеше от всяка неточност, а това му оказа помощ първи да се качи по стълбата и да развее победоносно знамето на „ Игри на волята: България”.



Мениджърът клинични изпитвания е играчът с най-вече победи на Арената. От първия ден в играта всички видяха в него най-голяма конкуренция – мъжете желаеха да премерят сили, а дамите да го победят в логическите игри. Щом влезеше в борба той се превръщаше в машина, която не може да бъде победена. Той доближаваше до успехите с чест и достолепие, а това му завоюва уважението на всички.

„ Тръгвам си от „ Игри на волята” като победител. По-богат със 100 000 лева, по-богат с другари, на които знам, че мога да разгадавам и които не чаках да намеря тук. Щастлив съм от обстоятелството, че съумях да потвърдя на себе си, че го мога!”, сподели спечелилият във втория сезон на приключенското риалити при овакантяване на Арената за финален път.

Екстремното премеждие "Игри на волята: България " търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг на.

Следете всичко на и на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР