Ина Фотева и Борис Тасев ще прескочат и последната бариера

...
Ина Фотева и Борис Тасев ще прескочат и последната бариера
Коментари Харесай

Страстта превзема отношенията на Ина и Борис в „Откраднат живот: Критична точка“

Ина Фотева и Борис Тасев ще прескочат и последната преграда по пътя към доближаването.
 
След ураган от събития двамата ще се окажат по-интимни от всеки път , а следствията ще породят въпроси и подозрения. Няколко дни по-късно Ина ще получи и непредвиден подарък, който ще е мотив за сериозен диалог с Борис, а искрите ще продължат да прехвърчат по коридорите на болничното заведение.
 
Д-р Тасев ще се заеме с самодейност срещу тютюнопушенето посредством срещи и диалози с възпитаници. Идеята за лекция по тематиката ще се зароди, откакто двама от най-малките гости в болничното заведение са хванати в крачка с непозната кутия цигари.
 

Ваня ще измисли разтърсващо възмездие , което ще стартира с бягство от МБАЛ „ Св. Кирил “. Неин непосредствен ще се окаже единственото избавление за доцент Мазов и доктор Хинова , които ще търсят безрезултатно изчезналата родилка.
 


Дали двамата ще получат по този начин мечтаното дете - феновете ще схванат още тази седмица в новите епизоди на „ Откраднат живот: Критична точка “ , от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.

 
Междувременно Албена ще разкрие истината за връзките сред Петър и майка й , поставяйки нови въпроси. Доцент Захариев ще получи писмо от Надежда с една огромна за него вест, която може да преобърне живота и бъдещето му.

Повече вести ще откриете на и на формалната страница на сериала във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР