Имуществените декларации на местни управници, заемащи важни общински или държани

...
Имуществените декларации на местни управници, заемащи важни общински или държани
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 16 август

Имуществените заявления на локални управници, заемащи значими общински или държани постове, към този момент са изцяло налични на уеб страницата на Антикорупционната комисия. Впечатление прави, че множеството от деклараторите нямат посочена смяна в имотното положение и не се регистрират имотни придобивки. Подробности стават ясни за наличните им парични средства, както и за банковите влогове и заеми, които изплащат, научи Moreto.net.

Изданието през 2022 година идва след невиждана за последните години международна пандемия. Световната зараза от корона вирус и следствията за обществото от нея са главния фокус на Есенната академия. Епидемията промени живота на всеки човек, по тази причина и мотото тази година се трансформира на „ Хуманизъм и взаимност при рецесии “.

Кметът на Варна Иван Портних и ръководителят на Общинския съвет Тодор Балабанов връчиха оценките на изявени варненци на тържествена гала в Летния спектакъл. По традиция премиите се дават на празника на града - Успение Богородично.

Осмото издание на „ Най-дългата вечеря на плажа “ ще се организира тази събота (20 август) във Варна. По традиция събитието ще се състои на Аспаруховия плаж. Богатата музикално-артистична стратегия ще започва в 19.00 часа и ще продължи чак до 23.30 часа, научи Moreto.net.

Най-разнообразни артикули и храни включва менюто на животните във варненския зоокът. За изхранването на косматковците се обезпечават тонове месо, плодове и зеленчуци, хиляди яйца, купища ядки и други лакомства. Това излиза наяве от оповестената социална поръчка за набиране на артикули, свързани с изхранването на животните в зоопаркa, научи Moreto.net.

Общо 13 са пътните катастрофи с присъединяване на самостоятелни електрически транспортни средства, каквито са и ел. тротинетки, при които са потърпевши хора във Варна за полугодието. Това демонстрират данни на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна, предоставени на Moreto.net.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР