Имунната система е доста по-силна при човек, който спортува, затова

...
Имунната система е доста по-силна при човек, който спортува, затова
Коментари Харесай

Фитнесите предупреждават: Хората загубиха навик да тренират, трябва да отворим

Имунната система е много по-силна при човек, който спортува, по тази причина не е несъмнено, че пандемията е задоволително сериозна, че да бъдат затворени фитнес залите. Това съобщи пред Bulgaria ON AIR Мартин Гаджев, притежател на фитнес център.

Той уточни, че към този момент не е ясно по кое време ще бъдат отворени залите - дата към момента няма. По негови думи даже секторът да рестартира активността си, не е несъмнено дали хората ще се върнат незабавно.

Гаджев съобщи, че те също ще излязат на дружно с ресторантьорите, тъй като желаят да упражнят правото си да работят.

Той акцентира, че преди затварянето в залите са били взети всички ограничения за стерилизация, а спортуващите също сами са проявявали самодейност да се пазят взаимно.
жажа  Фитнес асоциация упорства залите да отворят от 1 февруари
Фитнес асоциация упорства залите да отворят от 1 февруари

Оплакват се, че до момента не са получили 24 лева дневно обезщетения

" Ние желаеме да оказваме помощ на държавното управление и да бъдем в изгода, само че не ни се дава опция. Имаме самообладание, само че то очевидно свършва, по тази причина ще се включим в митинга ", безапелационен бе Гаджев.

Той уточни, че по улиците хората към този момент са с наднормено тегло и нямат тласък да упражняват . Много малко от хората имали познанията да упражняват у дома.

По негови думи помощите от държавното управление закъсняват, а фитнесите към този момент са изгубили огромна част от личния състав си.

Според него е добре да взимаме образец от Европа, само че той би трябвало да бъде модифициран и прибавен при нас. Мерките у нас съгласно него тласкат браншовете към банкрут , до момента в който в Европа има по-голяма сигурност за браншовете и се взимат по-бързи и настоящи решения.

Няма по какъв начин една година застой да не се отрази - загубихме навика си да упражняваме , посочи Гаджев. По негови думи, когато всичко се рестартира, би трябвало да се обърне внимание на физическото и менталното здраве на хората.
 Дискотеки, <a href=казина, молове и фитнеси остават затворени до 31 януари " >
Дискотеки, казина, молове и фитнеси остават затворени до 31 януари

Организират срещи с огромните магазини за съблюдаване на мерките

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР