Имунитетът на ваксинираните сътрудници на центъра Гамалея, които се имунизираха

...
Имунитетът на ваксинираните сътрудници на центъра Гамалея, които се имунизираха
Коментари Харесай

Имунизираните с руската ваксина имат защита срещу COVID-19 вече 9 месеца

Имунитетът на имунизираните сътрудници на центъра " Гамалея ", които се имунизираха с създадения от тях препарат, се е запазил към този момент девети месец, предава ТАСС. Агенцията цитира думите на заместник-директора на центъра Денис Лотунов.
" Можем да кажем, че при онази част от колектива, която се имунизира с нашата, имунитетът им се е съхранил в продължение на 9 месеца. Но публични данни за продължителността на имунитета в клинични условия към момента не са получени ", съобщи Лотунов, представен от.
 В Русия оповестиха 100 % успеваемост на втората съветска ваксина В Русия оповестиха 100 % успеваемост на втората съветска ваксина
Според резултатите от първите две етапи на клиничните тествания имунологичната успеваемост на имунизацията „ ЕпиВакКорона “, разр...
Ваксината против ковид, която Руската Федерация записва първа в света на 11 август 2020 година, получи названието " Спутник V ". Препаратът беше създаден от Националния проучвателен център по епидемиология и микробилогия " Гамалея ". Пострегистрационните проучвания на препарата започнаха в Москва на 7 септември. В програмата бяха включени общо 40 хиляди души, като 10 хиляди от тях получиха плацебо вместо имунизацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР