Имотът в Ресилово, където в петък вечерта почина Ангел Христов,

...
Имотът в Ресилово, където в петък вечерта почина Ангел Христов,
Коментари Харесай

Имотът, където почина Ангел Христов, е на офшорна фирма

Имотът в Ресилово, където в петък вечерта умря Ангел Христов, единият от по този начин наречените братя Галеви, е на офшорна компания и Галеви плащали по 300 лв. наем. Изграден е върху близо 10 декара. От общината в Сапарева баня споделиха за БНР, че ползвателите не дължат за парцела никакви суми за налози и такси. 

На името на Пламен Галев и Ангел Христов в Ресилово не се води нищо. И това стана ясно от решението на Окръжния съд в Кюстендил по делото за конфискуване на имуществото на братя Галеви, което продължи 8 години. Според това решение в интерес на страната бяха отнети парцели и пари в размер на 2 474 582 лева. След като братя Галеви бяха оповестени за интернационално търсене в парцела траяла да живее брачната половинка на Ангел Христов - Радмила. Тя има и управлява клуб по художествена гимнастика към дупнишко учебно заведение. 

ПРипомняме, че вътрешният министър Иван Демерджиев сподели, че Радмила Христова е разпитвана, само че давала спорна информация по случая. 

Ангел Христов е умрял от инфаркт, това беше оповестено след направената аутопсия на натрупа в столична клиника. Опелото и погребението бяха планувани за неделя, само че поради формираните две досъдебни производства бяха спрени. Гробът обаче е изкопан. В Дупница се разяснява, че това станало през нощта, на прожектори.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР