Имотът в Ресилово, където в петък вечерта почина Ангел Христов,

...
Имотът в Ресилово, където в петък вечерта почина Ангел Христов,
Коментари Харесай

Галеви са плащали 300 лв. наем: Имотът, където почина Христов, е на офшорна фирма

Имотът в Ресилово , където в петък вечерта умря Ангел Христов , единият от по този начин наречените братя Галеви , е на офшорна компания и Галеви плащали по 300 лв. наем. Изграден е върху близо 10 декара. От Общината в Сапарева баня споделиха, че ползвателите не дължат за парцела никакви суми за налози и такси, съобщи.

Че на името на Пламен Галев и Ангел Христов в Ресилово не се води нищо , стана ясно от решението на Окръжния съд в Кюстендил по делото за конфискуване на имуществото на братя Галеви, което продължи 8 години. Според това решение в интерес на страната бяха отнети парцели и пари в размер на 2 474 582 лева. 



След като братя Галеви бяха оповестени за интернационално търсене в парцела траяла да живее брачната половинка на Ангел Христов - Радмила . Тя има и управлява клуб по художествена гимнастика към дупнишко учебно заведение.

Вчера вътрешният министър Иван Демерджиев сподели, че Радмила Христова е разпитвана , само че давала спорна информация по случая. 

Ангел Христов е умрял от инфаркт , това беше оповестено след направената аутопсия на натрупа в столична клиника през вчерашния ден. От наетата траурна организация в Дупница споделиха тази заран, че тялото още не е освободено и няма планувана втора дата за погребението на Христов. Опелото и погребението трябваше да станат в неделя, само че поради формираните две досъдебни производства то беше спряно. Гробът обаче е изкопан. В Дупница се разяснява, че това станало през нощта, на прожектори.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР