Името Продължаваме промяната е заведено за патентоване като търговска марка

...
Името Продължаваме промяната е заведено за патентоване като търговска марка
Коментари Харесай

Продължаваме промяната взима патент за политическо лобиране

Името " Продължаваме промяната " е заведено за патентоване като комерсиална марка в Патентното ведомство, сподели информация на " Труд ".

Заявител е Даниел Лорер от групировката на Кирил Петков и Асен Василев, а процедурата е на стадий - период за съпротива и несъгласие.



Както --> преди два месеца, „ Услуги за политическо лобиране” е една от областите по интернационалната подредба за регистрация на марки, за която е поръчката, подадена на 21 септември.

Други от класовете, за които кандидатства за патент Политическа партия, са „ услуги за политическо набиране на средства, финансово спонсориране, набиране на дарения с благотворителна цел” и „ образуване на всеобщи и обществени прояви за изложение на политическа позиция”.



Както писа „ Труд”, никоя от огромните партии не е кандидатствала и не има такива патенти. ГЕРБ и Българска социалистическа партия са запазили абревиатурите и логата си в по няколко области, измежду които отсъства лобизмът. Няма го дори и в поръчката на Станислав Трифонов, който е поискал да резервира марката „ Има подобен народ” в 45 всевъзможни класове действия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР