Името на ясновидката Николета Йорданова от Червен бряг стана известно

...
Името на ясновидката Николета Йорданова от Червен бряг стана известно
Коментари Харесай

Ясновидката Николета с шокиращи прогнози за България

Името на ясновидката Николета Йорданова от Червен бряг стана известно по време на присъединяване ѝ в телевизионното риалити „ Ясновидци”, което преди години се излъчваше в родния ефир. В един от епизодите на шоуто тя отгатна живота и мъченията, които е претърпяла затворената в либийския затвор здравна сестра Валя Червеняшка, а също по този начин се оправи сполучливо и с редица други задания, сложени ѝ по време на шоуто. С това тя потвърди, че може да предусеща някои събития и да надзърта в предишното или другояче казано - дарбата си на ясновидка.

В свое изявление, обещано наскоро за уеб страницата show.blitz.bg Николета споделя някои забавни неща за бъдещето и какво можем да чакаме.

- Николета, в последно време новините стартират все с черни летописи. Какво се случва с България, със света?
- Вибрациите на планетата се трансформират, минават от едно измерение към второ, към трето. Затова зачестиха паник офанзивите измежду хората в международен мащаб. 40% от англичаните са с паник офанзиви и не инцидентно преди седмици оповестиха публично тази диагноза, през която и аз минах. Всички чувствителни хора минават през това положение. Жестоко е! По този метод огромни фармацевтични компании вършат пари от закупуването на антидепресанти. Или алкохол и цигари, които са притивопоказни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР