Името на Радослав Кузманов вероятно не ви говори нищо, но

...
Името на Радослав Кузманов вероятно не ви говори нищо, но
Коментари Харесай

Момчето с халата и яките надписи: Защо се снима в този вид и за скандалните му кадри с Азис

Името на Радослав Кузманов евентуално не ви приказва нищо, само че сигурно сте го виждали на фотоси в нета. Той е постоянно облечен с розов халат, носи черни очила, с бдата е и постоянно държи в ръцете си готин и шеговит надпис. Радо е по-известнес псевдонима си Epic bath guy. Именно неговите фотоси по халат обикалят мрежата, тъй като се снима на различин публични места, държейки един или различен афиш.

Първото му излизане по халат е било без табела, а повода е бил много по-различен. Усетил, че почнал да остарява, мислел за нещата, които всеки възрастен би трябвало да свърши, само че си споделил, че не може по този начин да му протича живота непрекъснато. " Трябва да направя нещо, с цел да напусна зоната си на комфорт " и по този начин се ражда първата му поява - с халат на негов другар... пред Народния спектакъл за кафе. Преди кафенето обаче се озовава на спирката на Плиска, с цел да си купи дюнер, точно там чужд е решил да го щракне, а фотографията се появява във Facebook, а славата бързо го застига. 

" Забравих, че съм облечен по този начин и си заставам, само че някой ме е снимал. За два часа фотографията беше натрупала хиляди лайкове във въпросната група ", споделя Радо пред " На кафе ". Той се разказва като човек на крайностите - от доста лигавене, до доста съществено въодушевление, а от настроението му зависят и посланията. Лесно се пали от някакви неща, които се случват в обществото и са го подразнили и от време на време трансферира тези свои страсти в плакатите.

Определя себе си като интровертна персона, а за плакатите споделя, че му дават по-голяма независимост за изложение и посредством тях споделя неща, които не всеки път човек може да показа откроено в диалог. Правил си е закачки с Азис, за който споделя, че е доста готин и забавен човек. " Фен съм му. Уникален човек е. Той инициира срещата ни, донесе едни дрехи, а аз просто желаех да снимаме до една стена, само че той му споделил, че не прави нещата просто по този начин ". Радо се е снимал и с други звезди, в това число с Папи Ханс, с който има общ клип.

Идеята на Радослав е заимствана от Dude with sign, писа по-рано Цветелинка Цветанова за Vbox7. Това е американски профил в Instagram, който демонстрира мъж с постер с забавни апели и откровения. Мъжът най-често е застанал на публични места, измежду инцидентни хора.

Какви са новите му планове с Папи Ханс и още забавни неща, които Радо показа - вижте във видеото горе.

Изображение: https://www.instagram.com/epicbathguy/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР