Името на новото завоевание на мъжемелачката е Андреас Стилиану. Той

...
Името на новото завоевание на мъжемелачката е Андреас Стилиану. Той
Коментари Харесай

Елен Колева заби новата си плячка в Гърция


Името на новото завладяване на мъжемелачката е Андреас Стилиану. Той е на 33 години, играч по таекуондо, сподели инспекция на „ Уикенд”. Младият мъж наподобява като манекен, само че за жалост кариерата му не е в толкоз цветущо положение, колкото външният му тип. Според формалните спортни регистри, един път е стигал до международно състезание за мъже – през относително далечната 2011-а. Затова пък очевидно му върви с дамите, щом го е залюбила хубавица като родната 34-годишна актриса, поетеса, моделка и какво ли още не.

Засега нито той, нито тя са говорили публично за връзката си . Изглежда обаче Андреас пръв е забелязал прелестите на българската звезда, а тя не му е обръщала никакви внимание. Още преди две години той е пуснал нейна портретна фотография в своя профил във Facebook. Кадърът обаче дълго остава без реакция от страна на зеленооката хубавица. Неин коментар под фотографията е оповестен едвам преди 4 седмици. Изглежда, кипърският ухажор много време настоятелно е търсел контакт с българската артистка, само че не е успявал да го откри.

Както е известно, преди 2 години тя се водеше влюбена в писателя Калин Терзийски. След това си падна по евреина Марсел Коен, за който сякаш щеше да се дами. Няколко месеца по-късно и тази любовна история бе доведена до своя край, с цел да последва случка с плейбоя Давид Бонев. Момчето се оказа симпатично и с богати родителите, само че с неприятни привички. Имал е проблеми с шофирането с несъобразена скорост, също така не е мъж за една жена, било тя и хубавата Елен. И с него мъжемелачката остана няколко месеца, след което разгласи, че е сама, стартира да записва клипове с еротични разкази и да театралничи по долни дрехи за фотоси.

Приятелите на актрисата се надяват, че тя най-сетне е намерила своята същинска половинка в живота. Съдейки от историята ѝ с Андреас в обществената мрежа, връзката им би трябвало да е от към 3-4 месеца. Двамата към този момент си поддържат връзка на британски език.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР