Името на новия късметлия, който спечели чисто нов автомобил от

...
Името на новия късметлия, който спечели чисто нов автомобил от
Коментари Харесай

Дай Боже всекиму такъв късмет! Столичанин получи фиш за подарък и спечели чисто нов автомобил

Името на новия късметлия, който завоюва чисто нов автомобил от Втори тото късмет на играта „ Тото 2 – 6 от 49 “ е Красимир Галев. Той е на 53 години и работи в автосервиз. Късметът му се усмихва в 24-я тираж, отдаден на Цветница, когато чоп дефинира номера на неговата разписка за печеливш. Фишът е подарък от татко му – Йордан Галев, който взе участие в игрите на СПОРТ ТОТО още от далечната 1961 година и се радва, че празничните бонус облаги дават късмет на повече хора да се насладят на шанса си.

На особено събитие на 21 април, проведено от Български състезателен тотализатор в столичния квартал Враждебна, печелившият показа насладата от облагата си. Софиянецът дефинира новия си автомобил като извънреден и с отличен дизайн.
Красимир Галев получи ключовете за новата си кола персонално от Магдалена Велчева, районен управител на Български състезателен тотализатор за гр. София.

СПОРТ ТОТО направи съботния ден същинско тържество за жителите на квартала! Водещите на предаването по двете национални малките екрани – Марина и Цецо се погрижиха за празничното въодушевление. Имаше и доста награди за присъстващите.

Те им припомниха, че тази седмица е в действителност празнична, тъй като една от най-обичаните игри – „ Тото 2 – 5 от 35 “, има рожден ден. По този мотив тя ще почерпи своите фенове с спомагателни облаги. Те са три на брой, всяка по 35 000 лв., и ще бъдат изтеглени посредством чоп по време на постоянното изтегляне на числата за 32-ия тираж.

Така всички, пуснали своя фиш за неделя, ще имат опция да завоюват, с изключение на облага от постоянното изтегляне, и
бонус от 35 000 лв..
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР