Името на наркобарона Кристофър Кинахан-старши излезе зад в дръзка оферта

...
Името на наркобарона Кристофър Кинахан-старши излезе зад в дръзка оферта
Коментари Харесай

Легендарен наркобарон пръска милиони за флот от остарели египетски военни самолети

Името на наркобарона Кристофър Кинахан-старши " излезе " зад в дръзка оферта за закупуване на флота от египетски военни транспортни самолети, разкрива.

През 2020 година дубайска компания, обвързвана с Кинахан, Sea Dream Middle East General Trading LLC, се опита да закупи девет използвани de Havilland Canada DHC-5 Buffalo от египетските военновъздушни сили, съгласно документи, получени от Платформата за проверяваща публицистика и Международния консорциум на проверяващите публицисти.
 Наркобарон дава $100 милиона за убийството на Доналд Тръмп
Наркобарон дава $100 милиона за убийството на Доналд Тръмп

Сериозно е сърдит

Стотици документи демонстрират, че Кинахан води договорката, в това число основаването на уеб страница и се пробва да подписа сходни покупко-продажби в Африка и Латинска Америка. Той проучвал закупуването на турбовитлов аероплан Антонов Ан-26 във Венецуела.

Документите са част от изминал материал, който включва забележителни фотоси на фото-предпазливия незаконен необут. Ключови събития и лица, разкрити в документите, били доказани от голям брой източници.

Кинахан желал да купи DHC-5 Buffalos, прочут с опциите си за политане и кацане на къси дистанции, до момента в който се представял за съветник по филантропична авиация. Той направил това благодарение на жена, която съгласно източници е негов дълготраен сътрудник, и група сътрудници, употребяващи компании в Дубай, Сингапур и Малави.
 Русия стартира да
Русия стартира да " канибализира " самолети

Заради липса на аварийни елементи

65-годишният мъж е водач на една от най-известните банди в Европа, картел за опиати, пране на пари и трафик на оръжие с връзки в Азия, Латинска Америка и Близкия изток. Наричан " елегантния дон ", той има ирландски и английски паспорти, приказва с англо-ирландски акцент и е живял в Испания и Белгия. Съобщава се, че той може да беседва на френски, холандски и испански.

Кинахан, който съгласно Министерството на финансите на Съединени американски щати се намира в Дубай, се е представял в уеб страници и обществени медии, в това число LinkedIn, като съветник по авиация и бизнес на име Кристофър Винсънт. Кинахан, чието приблизително име е Винсънт, е употребявал голям брой имена на компании, които включват буквите CV, като CVK Investments, и име в Twitter, @CVBizbroker.

Той е осъждан за разпростанение на хероин и пране на пари. Съединените щати предложиха премия от 5 милиона $ за информация, водеща до арестуването или осъждането му.
 Снимка 598165
Източник:

" Тайникът " с документи на Кинахан хвърля светлина върху вътрешното действие на сенчеста интервенция, която явно е имала за цел да обезпечи самолети на известния незаконен необут, тъй че той да може по-лесно да придвижва опиати, пари, хора - или каквото друго пожелае - из Африка и Близкия изток.
 Поръчките за самолети Boeing скочиха с 43%
Поръчките за самолети Boeing скочиха с 43%

Фактическите доставки за януари-март възлизат на 95 самолета

Интерпол счита, че Зимбабве, Малави, Мозамбик и други африкански страни се употребяват като директни страни от интернационалните нарушители за контрабанда на опиати.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР