Името на Джулиана Гани се замеси в съседски скандал, научи

...
Името на Джулиана Гани се замеси в съседски скандал, научи
Коментари Харесай

Замесиха Джулиана Гани в кучешка драма

Името на Джулиана Гани се замеси в съседски скандал, научи Plovdiv24.bg . Съседка на обилната пловдивчанка има мъжки пумеран, който желала да чифтоса с женския пумеран на майката на Гани - Екатерина.

" Бяхме се разбрали кучетата да се чифтосат, а като стане работата, да ми дадат едно кученце ", разясни съседката Събина Гърева, която добави, че събитията се развиват през зимата. Тогава била бременна в 9-я месец, само че все пак тя и майката на Гани срещали кучетата пред блока.

" Стана работата, родиха се 5 кученца, от които тя не ми даде нито едно. Дори съобщи, че сме нямали никаква спогодба. Тя кучетата не ги подарявала, тя ги продавала. Това бяха думите й към мен ", добави Събина.

Към оня миг Събина и Екатерина живеели в един блок - Събина на 12-я етаж, а майката на Джулиана Гани на 5-я. " Всеки ден се виждахме, всеки ден имахме кавги, т. е. аз си желаех кученце от нея. И тя най-после ме заплаши, съобщи да не се занимавам с нея, тъй като съм щяла да имам неприятности ", описа екссъседката, която към този момент се е преместила в друго жилище. Заплахите не спрели до тук. И приятелят на Екатерина, който е еднообразен, заплашил Събина.

Самата Събина не подала тъжба или друго, защото няма писмен контракт за кучетата. " За едно куче и до нотариус да се стига? ", риторично означи Гърева. Разчитала на думите на Екатерина. А откакто я излъгали, решила да разгласи случката, с цел да покаже на хората какви са в действителност така наречен VIP персони.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР