Името на бившия ни национал се мярва като татуировка върху

...
Името на бившия ни национал се мярва като татуировка върху
Коментари Харесай

Джизъса блесна в крими поредицата „Елементарно, Уотсън”

Името на някогашния ни национал се мярва като татуировка върху шията на престъпник от чеченски генезис в седмия епизод на крими поредицата, видя HotArena.  

Благой Георгиев има присъединяване в фамозния по целия свят американски сериал „ Елементарно, Уотстън ”. Бившият ни футболен национал не участва с лицето си в хитовата кримка, само че името му се появява в един от епизодите. В седмата серия от първия сезон на поредицата измежду негативните герои е чеченският престъпник Виктор Нардин. Той е татуиран от главата до петите, а ченгетата и доктор Джоан Уотсън се чудят какво ли значат надписите по тялото му. Гениалният помощник на полицията Шерлок обаче бързо позволява загадката.

„ Това са надписи на кирилица. По шията са изписани имената на всички футболисти от тима на „ Терек ” (Грозни) ”, коментира топдетективът.
Епизодът е излъчен на 15 ноември 2012 година, а сниман по-рано същата есен – през септември. По това време и нашият Джизъс играеше в „ Терек ” и даже беше капитан на тима и любим на президента на Чечня Рамзан Кадиров. Благой се подвизаваше в Грозни от 2009-а до самия завършек на 2012-а и е изцяло разумно неговото име да е било изписано върху кожата на гангстера Нардин.  

В България „ Елементарно, Уотсън ” се излъчва по два телевизионни канала. Епизоди вървят и по AXN с надписи, и по FOX Crime с дублаж. Главната мъжка роля в поредицата се извършва от английския чудак Джони Лий Милър, а негова партньорка на екрана е мегазвездата Луси Лиу. 
Нови серии на престъпната сага се създават и до през днешния ден. Това никак не радва изпълнителката на ролята на Джоан Уотсън – тя се надяваше продуцентите да разгласят край още преди 3 години. „ Когато през 2015-а станах майка, си мислех, че ще снимаме единствено още един сезон на „ Елементарно ”, а след това ще се посветя напълно на сина си Рокуел. Да, но не, сериалът ме ангажира и до момента. Дори съм изгубила вяра, че скоро ще свърши, а толкоз ми се желае да извозвам повече време с детето си… ”, споделяла е в изявление Луси Лиу.

Малкият й правоприемник още няма навършени 4 години, само че към този момент приказва на два езика. Момченцето усвоило думички на китайски около известната си родителка. Актрисата, която през 2018-а стана на 50, постоянно приказвала на детето си на мандарин, настояват хора от най-близкото й приятелско обграждане.   Самата Луси е родена в Ню Йорк, само че родителите й са китайци. До 6-годишна възраст Лиу не знаела и бъкел британски, признавала е самата тя, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР