Имение на стойност 160 милиона долара в Бевърли Хилс, Калифорния,

...
Имение на стойност 160 милиона долара в Бевърли Хилс, Калифорния,
Коментари Харесай

Най-скъпото имение, пускано някога на търг

Имение на стойност 160 милиона $ в Бевърли Хилс, Калифорния, е на път да стане най-скъпото такова, пускано за продажба в миналото на търг, написа CNBC.

Общата повърхност на имението е над 35 000 квадратни метра. То носи името Villa Firenze и ще бъде продадено против най-високата оферта на търг на Concierge Auctions идващия месец.

Собственикът на името в този момент е милиардерът Стивън Удвар-Хази. Той разгласи парцела за продажба за първи път през 2018 година за 165 милиона $.

" Очакваме с неспокойствие да намерим притежател, неповторим като този парцел, в деня на търга ", сподели Стивън Удвар-Хази в изказване.
 Снимка 505882
Източник:

Имението е най-голямото такова в северния Бевърли Парк - извънредна затворена общественост, която е била дом на Дензъл Уошингтън, Еди Мърфи, Силвестър Сталоун, Род Стюарт, Кимора Лий Симънс и други.

Имотът разполага с повече от 20 000 квадратни метра жилищна повърхност. В него са ситуирани 13 спални, 17 бани и 8 по-малки бани. Имението има и три резиденции за посетители. То е декорирано с мраморни и каменни настилки, сводести порти и голям брой камини.

Имението е издигнато в продължение на пет години, а негов проектант е Уилям Хаблински. То разполага още с плувен басейн, до който има друга дребна къща, както и тенис корт.
 Снимка 505883
Източник:

Удвар-Хази, който имигрира в Ню Йорк от Унгария преди десетилетия, се счита за един от създателите на промишлеността за лизинг на самолети. Той основава International Lease Finance, която през 1990 година става благосъстоятелност на застрахователя American International Group против 1,3 милиарда $. Сега той е изпълнителен ръководител на Air Lease. По данни на Forbes чистата стойност на благосъстоянието на Удвар-Хази възлиза на 4 милиарда $.
 Снимка 505880
Източник:

Най-скъпото имение, продавано преди този момент на търг, се намира на брега на океана в Хилсборо Бийч, Флорида. Имотът е прочут като Playa Vista Isle и е с повърхност от 30 000 квадратни метра. Имението на стойност 159 милиона $ беше оповестено за продажба през 2015 година и продадено против 42,5 милиона $ на търг на Concierge Auctions през 2018 година.
 Снимка 505885
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР