Имената на двама футболисти се появиха в последната публикация на

...
Имената на двама футболисти се появиха в последната публикация на
Коментари Харесай

Васил Божков замеси имената на футболисти във войната с премиера

Имената на двама футболисти се появиха в последната обява на Васил Божков във " Facebook ". Бизнесменът, който има 18 обвинявания от българската прокуратура и се намира в Дубай, сподели замяна на известия с консуматор, наречен " B B ", за който твърди, че е министър председателят Бойко Борисов.

В обявата се загатват имената на Атанас Кабов и Илия Димитров. Двамата бяха част от школата на " сините ", а през август 2019 година бяха преотстъпени на " Витоша " Бистрица - тима, за чиито ветерани играе Борисов.



Премиерът загатва имената на двамата футболисти, на което Божков дава отговор " Следващия мач ". Ден по-късно - на 2 август, Борисов пита " Имаме ли късмет за Илия Кабов? " (името е сбъркано). От " Витоша " оповестиха привличането на двамата на 6 август.

Снимка: Lap.bg

21-годишният Кабов има 4 мача за " сините ", в които не се е разписвал, а 24-годишният Димитров е играл в 13 срещи за " Левски " и има 1 гол на своята сметка.

Двамата не престават да са част от отбора на " Витоша " Бистрица, като взеха присъединяване в първия мач след подновяването на шампионата - загубата от ЦСКА с 0:1.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР