Имате телефона на бившия министър Шишков, сега архитект, поканете го.

...
Имате телефона на бившия министър Шишков, сега архитект, поканете го.
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Питайте Шишков за милиардите, всичко е по процедури

Имате телефона на някогашния министър Шишков, в този момент проектант, поканете го. Той с удоволствие ще изясни какво е направено. Това съобщи някогашният длъжностен министър председател Гълъб Донев по отношение на информацията за преведени 4 милиарда лв. на пътностроителни компании през последните дни от ръководството на служебното държавно управление.

„ За първи път служебното държавно управление организира публични поръчки по пътното строителство, ремонта, поддръжката, зимното разчистване. Това се прави за пръв път. За да се проведат публични поръчки, те са стартирали в средата на февруари “, сподели Донев по бТВ.

Той уточни, че сега те са на заключителен стадий и няма нито един подписан контракт.

„ Няма нито един лев преведен, това го направихме, с цел да не се окаже постоянното държавно управление в обстановка, която ние се оказахме предходната година. Встъпихме в август месец и нямахме нито един контракт за пътно поддържане, за каквото и да било “, уточни Донев.

Бившият длъжностен министър председател удостовери пред бТВ, че е направил социална поръчка. „ Явили са се компании. Обществената поръчка към момента не е завършила. Тя е на финалния стадий, тъй че идващият постоянен министър може да реши да приключи състезанието, може да реши да не подписа договорите, може да реши да прекласира компаниите. Няма никакво обвързване “, сподели Донев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР