Имаме заподозрени и задържани лица във връзка с убийство на

...
Имаме заподозрени и задържани лица във връзка с убийство на
Коментари Харесай

От последните минути: Полицията разкри извънредни новини за убийството на 43-годишния мъж в София

Имаме обвинени и арестувани лица по отношение на ликвидиране на 43-годишен мъж в столицата. Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов по време на чуване във Вътрешна комисия, съобщи Агенция " Фокус ". 

``
реклама

" Следващото ликвидиране, което нашумя, стана в неделя. Беше открит трупът в София на умрял млад мъж - 43-годишен. Доста грубо ликвидиране, с доста потребление на мощ. За страдание той още не е оголен, само че мисля, че работата, която се прави, и от това, което знаем досега, ще се увенчае с триумф.

Имаме запозодрени лица, оповестени за търсене лица, арестувани, с които се работи ", добави още основният секретар на Министерство на вътрешните работи. Той предвижда, че и този случай върви към разрешаване. 

По отношение на телефонните измами основният секретар на Министерство на вътрешните работи уточни, е спрямо предходната година има спад на 30 % по отношение на предходната година. " Много значима част от нашата работа е разяснителната акция и предварителната защита ", добави още Иванов. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР