Имаме всички козове в тази сделка, защото всичко, което трябва

...
Имаме всички козове в тази сделка, защото всичко, което трябва
Коментари Харесай

Тръмп с нова заплаха за търговските отношения с ЕС - уж на шега

" Имаме всички козове в тази договорка, тъй като всичко, което би трябвало да създадем, е да таксуваме с налози техните коли и те ще ни дадат всичко, което желаеме, защото изпращат милиони Mercedes-и в Съединени американски щати ". Това съобщи американският президент Доналд Тръмп по адрес на комерсиалните връзки с Европейския съюз.
Заплахата пристигна, откакто Тръмп подписа съглашение с Европейски Съюз по-рано този месец за усилване на износа на говеждо месо от Съединени американски щати. Очаква се годишният безмитен експорт на говеждо месо за Съединени американски щати в Европейски Съюз да доближи близо три пъти до 420 милиона $ вследствие на договорката. Президентът на Съединени американски щати даде обещание да наложи мита за вносни елементи за транспортни средства и аварийни елементи от Европейски Съюз и Япония, само че реши да отсрочи мярката за 180 дни - доникъде на май.
" Работата с Европейския съюз е доста сложна - те целят висока договорка ", съобщи Тръмп пред кореспонденти в Белия дом. " Имаме всички козове в ръцете си, тъй като всичко, което би трябвало да създадем, е да таксуваме с налози техните коли и те ще ни дадат всичко, което желаеме, тъй като изпращат милиони Mercedes-и. Те изпращат и милиони BMW-та ", добави американският президент, само че посочи, че се майтапи.
Тръмп е подготвен да се срещне с водачи от Европейски Съюз на срещата на Г-7 този уикенд във Франция. Мнозина чакат срещата на върха да завърши без взаимно официално съобщение заради разлики в търговията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР